Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Well, nice Hoss! Could you share some details about what's going on in your dash?
 3. Är det någon här som sprungit på detta antennfäste nån gång?
 4. Last week
 5. @Johannes, det er Helsport Varanger 8-10. 8-10 betyr åtte til ti personer. Det er sikkert mulig med ti, men da blir det trangt. Vi er to voksne og to barn, og da har vi god plass. Det er god ståhøyde på midten så en slipper å ligge eller gå ut når en skal skifte klær. Inngangspartiet gjør teltet mye større enn et uten. Dessuten slipper regnvann å renne inn hver gang en åpner døra. Det er litt dyrt. https://www.xxl.se/helsport-varanger-8-10-camp-lavvo-gron/p/1135997_1_style Vi har kjøpt golvduk i tillegg.
 6. Det låter nyttigt, internet-avgiftning... :-) det skulle mina ungar behöva.
 7. Nu ser jag tältet du köpte, ser bra ut! Får ni plats hela familjen + hundar pch packning mm? Vilken modell är det?
 8. Hej, Kul med en återinport, sådana kan det inte vara många av Fördel med B: Besiktning vartannat år. Detta spelar snart mindre roll då de blir besiktningsbefriade 2025. Billigare vägtullar när man åker utomlands. i Frankrike fick jag iofs betala lastbilstaxan ändå när vi skulle köra över en avgiftsbelagd bro på grund av att bilen har 3 axlar. Billigare försäkring. Frugan, kompisen osv. med B kort kan köra bilen om du exempelvis vrickar foten när ni är ute på tur. Nackdel med B: Ska man använda fordonet som overlandrigg är det lätt a
 9. Jo du får köra tgb 13 på träffar även om den är C.
 10. lite bilder på intercooler och tryckrör mycket krångel blir det när man ska runt tvärbalkar och andra hinder
 11. No. 583 on milweb: https://www.milweb.net/webvert/a5327/100359
 12. Söker man mindre lägre stolar så ta en titt på beg högkvalitets kontor/arbetsstolar tex kinnarp/håg , sitsdelen är mycket låg och stadig, rygg går lätt att fästa direkt o stolsbotten med två böjda rör likt c202 originalstolar, men detta kan bli både snygga och bra stolar med mycket hög komfort. Avdankade kontorstolar hittar man mycket billigt på secondhand affärer har köpt kinnarp och håg till alla i familjen. Måttade på lite olika vi har här och runt 70-100mm skulle de bygga klara monterade upp från golvet i en terrängbil.
 13. Yes, I was able to roll her out without much issue.
 14. Tack för uppmuntrande ord Hansen! Jag har nog tänkt laga befintlig kaross om det så krävs att lejonparten blir ny plåt.. Ramen ska ha lite rost på de vanliga ställena som vid tanken och bakre karossfästena, men jag kollar det närmare när jag får karossen avlyft.
 15. Inte omöjligt, min ägarhistorik börjar 1990 och jag vet inte vem som köote den ny.
 16. Det har du banne mig rätt i Eile, gångjärnen till framdörrarna sitter ju båda lågt till skillnad från pu:n där det övre sitter nästan i ovankant. Bakdörren på den orangea är dessutom tvådelad med överdelen ihopskruvad med underdelen. Tyvärr har någon svetsat ihop taket på hytten med hardtopens tak, så rondellen måste fram om skåpet ska av..
 17. ser ut att vara strajpad för Gullspångs Kraftaktiebolag? Då kanske jag kört den nån gång....
 18. Kan detta hjälpa dig? anvisningar-for-monstermalning-1979.pdf (forsvarsmakten.se)
 19. Hi i am looking for painting pattern for volvo bv 202 from norway or sweden army. Hei, jeg leter etter malemønster for volvo bv 202 fra norge eller sverige hær.
 20. @Dokatd: Wild! I hope you landed on all fours.
 21. Hansen titta på Conny Petersons c202 det är som du tänkt göra, en softtop ombyggd som ht syns på gångjärnen som fortfarande sitter på plats för halvdörrar. Gissningsvis någon av de som var runt skickade pga av embargot mot diktaturerna som sverige försökt sälja dem till.
 22. Ja den var nästan som den 903 jag släpade hem först. Nu står 2 till hemma. Men har du en fin drivlinan. Så kan det dyka upp plundrade karosser. Så vart fallet för mej. Nu har jag dels en bättre kaross att börja med. Dock fel då det är en kapellare och inte HT. Men det går att bygga om. Så kan jag ta kluriga bitar från de andra karosserna som typ ekonomi plåt. Lycka till med din renovering. Och följ gärna upp och visa vad du åstadkommit här. Får folk se att du håller på. Ökar intresset. Och faktiskt chanserna att du kan få hjälp att hitta delar.
 23. Final follow up, I took the Volvo out to Moab all last week with the new Gabriel’s. Final conclusion is they worked exceptionally well. I think the length could be a bit longer for what I was doing, but in all reality they were perfect. I did everything from high speed dirt roads to reasonably hard Rock Crawling. I don’t plan on changing a thing about my shocks. Bonus pic below.
 24. Earlier
 25. Du har verkligen hittat något att bita i här! Hoppas det går bra, gjordes ju faktiskt inte så många C202 så dom är värda att räddas
 26. Hej En komplett RA200 kan jag vara intresserad av till rätt pris. Vad hade du tänkt dig för den?
 27. Finns det en passagerarstol till övers ute i landet? och ev om någon har kapat ur en mellanvägg och har den kvar?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...