Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Idag
 2. Så här gör man inte. Har alltid undrat hur folk kan bryta av växelspakar?
 3. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  M Men är det en original?? ( ja menar så det inte är en kopia som MSB stickat!)
 4. Självklart! Skall bara fixa en luftläcka på 970'n först. 965'an funkar inte bromsarna på. så det får bli ett projekt framöver också, innan besiktning. Hur går det med filmer från din 970 La82?
 5. Puppe

  Vad har ni gjort idag då?

  https://www.tradera.com/item/292205/332076613/akta-original-olles-brorsa-olles-bror-forsvarets-kronans-militar-mossa Alltså 4 dagar kvar och 530SEK för en Olles Brorsa. Kanske ska sälja min. Otvättad, blir liksom mer "schysst originalstuk" då...
 6. Igår
 7. Fantastiskt! Jättekul nu är det bara ut köra och filma
 8. Svana

  Vad har ni gjort idag då?

  Jag har mekat med desto grövre arbeten: projekt underredsbehandling på 945an. Ställde bilen på lyften och hetvatten tvättade under hela bilen och i alla balkar på fredagskvällen.. sedan grov slipning och kontroll. Torkade till söndagsmorgonen och då blev det maskering. Sedan hjälptes jag och Micke åt. Det blev 6 liter body-underredsmassa under hela bilen, och sedan 4 liter lösare gegg som vi fyllde balkar och nya trösklarna med. Blev rätt fint. Hoppas det skyddar också.
 9. eile

  Vad har ni gjort idag då?

  Bytt en kvaddad skärm, det minsta jag någonsin skruvat med igen skruv längre än en mm. jäkligt pilligt att flytta över alla smådelar till ny display på en iphone 6s.
 10. Äntligen kom skönheterna hem
 11. Senaste veckan
 12. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Tack har inte köpt någon fälg vad jag kommer ihåg. Denna bilen köptes från Active life av ett enmans företag i Vetlanda, vilken jag köpte bilen av så den bör bara ha rullat där tror jag.
 13. smen

  Uppfräschning av Jeep J20

  Skämt åsido, du har gjort ett fantastiskt jobb med den bilen. Var det du som köpte en fälg av mej för ett par år sen? Är det din bil som har farit runt i Landvetter- Härryda trakten tidigare? mvh. smen
 14. Linus9400

  Mörkläggningslyktor 725A

  M2767-725010 Dessa har nog haft bättre dagar, eller är jag kräsen och hård? Förvaringspåse 1 av lyktorna är i 2 nyanser av grön. Med 2 bulor i skärm. (Går att räta till) Med anslutningshylsa som är sprucken, men funkar.. Den andra lyktan är mer brun än grön tycker jag. (Vi säger en 3'e nyans, haha!) Saknar anslutningshylsa. Fina och fräscha innuti, 24v lampa som ser hel ut. Köp 2 nya anslutningar här kanske? https://www.jula.se/catalog/bil-och-garage/biltillbehor/12-v-tillbehor/forgreningar-och-kontakter/stickpropp-002275/ Kan dem va värda en hundring? Kan skickas. För intresse nås jag på o73-996o425 sms/tele.
 15. Linus9400

  12st. Startkapsel 18

  10 st nya i sin papphållare. (Varav pappen 1 av raderna har gått upp) 2 st. Som ser annorlunda ut. Men har samma namn/M-nummer som de andra. 1 av de 2 är lite krokig i flänsen. Innehåll i alla. Finns intresse får ni gärna skicka ett bud till mig på o73-996o425. Kan skicka dem mot kostnaden!
 16. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Jasså det tycker du, sista bilden är till dig
 17. smen

  Uppfräschning av Jeep J20

  Ser ju bra ut,men lite väl korta pejlstänger för min smak.Sen ska de va kula i toppen.gärna med belysning i.
 18. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Kände mig lite arbetslös i helgen så stötfångaren fram fick bli ompysslad. Började med att slipa bort färgen och forma den efter fronten så den blev lite spetsigare. Har lite grejor kvar från min Volvo 912 så jag svetsade igen hålen och monterade fästpiggarna till 912:ans bogseringskedja på stötfångaren. Nu fattas bara kedjan Sen blev det fäste till extra belysning, ska såklart vara fyra stycken men det fanns ju bara tre st hemma så det fick duga för nu.
 19. Malawie

  TGB13

  Vill se ifall någon är i behov av en TGB13. -77 Alu-zink, ombyggd med fjädrar fram, stor vinsch på flaket, breda trelleborg 400/55/17,5 bak. 95.000Kr SMS:a för mer info. 0730 522 893 Mvh, Jimmy
 20. Kosma

  Köpes Hägglunds BV206 Bandvagn

  Köpes Hägglunds BV206 Bandvagn , Kan vara i vilket skick som helst, arbetar och skadas mail : kosma_nowak@poczta.onet.pl
 21. Plåten var nog inte det värsta, men styrsnäckan placerad längst fram med stelt axelrör gjorde att man spetsades fast i stolen om vänster fram tog i vid avkörning. Ser också så ut på bilden passageraren träffat rutan medans föraren varit fastnålad i stolen.
 22. Sune

  Fix med Unimog 406

  Tack Kan bli...
 23. Puppe

  123 ignition

  Jag också men vill inte riskera 3600 kronor!
 24. eile

  Varma tankar

  enkel att bygga själv: http://www.pan2000.se/svenska/index.html
 25. eile

  123 ignition

  Tror tanken är att inte riktig kontakt finns och spänningsurladdningen inte kan ske, då finns risk för div moderna tändsystem att fallera. För att kolla önska gnistlängd för jämförelse mellan spolar så är detta ett enkelt verktyg.
 26. eile

  Vad har ni gjort idag då?

  Händer inte mycket här men häromdagen tog jag äntligen tag i att få in Hansen svårdefinierade diesel motor (indenor) som jag blev vid billigt för något år sedan och som blivit liggande ute under pressning pga av vikten och platsbrist, något som smärtat långt i dieselsjälen varje gång jag gått förbi den. Får se om det blir något framtida kul motorbygge av den. La ut ett blocket tips som jag snabbt sen redigerades bort och jag själv åkte och hämtade upp, alltid bra att ha en extra styrservo liggande medföljde även slangar några extra pumpar.
 1. Ladda in mer aktivitet
×