Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ja men kanon! Där fanns det ju. Försökte söka på "filtlist till fönster" och det gav inga vidare resultat. Visste inte att de kallades för kanallist. Tack alla för hjälpen
 3. Yesterday
 4. Vad kostar en färdigklippt materialsats?.
 5. Efter ett bud från någon på blocket på 5000 kr. Kom jag på att annonsen fortfarande låg ute. Nu bort tagen Kabeln är nere och kopplas nog in i morgon. Passade på att rensa mossen på pil buskar när det för första gången var för maskinen där. En buske ca 7-8 meter hög. Och roten tog upp hela 2,6 meters skopan. Det pep och blinkade rött om överbelastnings indikatorn. Och lite dåligt med styrning. Men det blev ljust bakom mitt hus till slut Nu är det dags att sätta upp lite lampor och ut med lite bråte. Och flytta dit verktyg och annat. Vet inte riktigt hur jag skall lyckas flytta det två kassaskåp jag har som verktygs skåp. Men det löser sej nog Sen rullas den som ram och drivlinan skall bevaras på in. För rensningen av kaross mm. Planen är att ställa den ramen åt sidan så jag kan rulla in den andra som karossen skall användas på. Och skruva loss den inne. Dra ut och lyfta av den. För att sedan bara ställa in karossen. Ja jag får lite lättare att jobba på den och drivline ramen. .
 6. Fortsatte idag att klä in sidorna i bakdelen. Ska fortsätta med dörrarna och taket så fort jag skaffat mera spraylimm som tog slut.
 7. Unimog 15000:- https://www.blocket.se/annons/jonkoping/unimog/92179416?fbclid=IwAR3y0aTwCqhIvkLGADTjbzSS2UkmxdpwdqJ_YTU4vapbH3XacYiMa13ZzoE
 8. Är det modern fälg med säkerhetskant både på in och utsidan kan lite hjälp med domkraft göras. På bilden 235/65/17 däck avkrängt och korroderad fälg som renslipats och behövt ny tätkant. "indonesian quality"
 9. Last week
 10. Diverse Jeep-litteratur säljes pga. såld J20 klargöringsbil. - Ägarhandbok 1981 Jeep original. Nypris 395:- hos Hortlund. - Försäljningsbroschyr 1981 pickup original. Nypris 245:- hos Hortlund. Nyskick på denna. - Teknisk underhållsmanual 1981 original. Nypris 1395:- hos Hortlund. Nyskick på denna undantaget lite missfärgning på sidan. - Teknisk underhållsmanual Jeep Chilton. Nypris 420:- hos Dalhems. Nyskick på denna. Pris: Bud! Skicka PM. Hämtas i Borlänge eller skickas mot fraktkostnad. Betalning sker i förskott.
 11. Blev lite lurad på en omgång vinterhjul till hyndan, en fälg var korroderad efter en punkteringskada och läckte, modern dubbel säkerhetskant på fälgen dvs inget man hoppar bort som gamla valphjul. Men har man något att trycka mot och en domkraft går det smidigt. På bilden är det bara riggat som garage tips, och fälgen redan renslipad och ny tätyta lagd med limtäta tunt utstryket. Lite smidigare att kränga på dessa små 235/65/17 än c202 hjul.
 12. Fortsätter i samma tema fast nu baköver.
 13. Första googleträff: https://www.profillagret.se/kanallister/374-kanallist-dubbel-6mm.html men ni kan troligen handla från lokal glasmästare de har leverantörer för lister.
 14. Håll hårt i era skraplister. Jag köpte nya från Tatanka som inte var UV-beständiga. De såg sämre ut än de gamla redan efter ett år
 15. Jag köpte det hos vårt lokala glassliperi när jag köpte nya sidorutor. däremot tunna skraplisten missade jag att handla nytt.
 16. https://www.milweb.net/webvert/a4959/99326
 17. Har du kollat om Örebro agenturaffär har något som passar https://www.yourvismawebsite.com/orebro-agenturaffar-bilkladselspecialisten-ak De har räddat mig några gånger förut
 18. Hej Är det någon som har tips på var man kan köpa lister till framdörrarnas rutor? De med filt i. Tatanka hade inte på hemsidan ivf. // Jimmy
 19. Tack ska du ha, väldigt uppskattat
 20. Dubbelkona 3/16 rör 3/8 UNF nipplar
 21. Hej! Vilken kona ska man göra om man ska göra nya bromsrör? Vilken dimension på bromsrören är det? Har bilen lite långt bort för att kolla själv, så tänkte se om nån här vet eller har gjort samma sak. Mvh
 22. En varning. Ni som köpt enkomp kammofärgen som Per säljer på Blocket i Åkersbergatrakten, kommer få problem då han bytt leverantör och kulören skiljer sig från tidigare. Tråkigt för oss som bara vill bättra i lite småskador.. ser ut som skit!! Iaf mörkgröna färgen.
 23. Earlier
 24. Sommaren över så igår togs båten upp. Man blir alltid lika förvånad hur smidigt det går med dessa bilar att ta upp båtar som man flyter på trailern , låg 1'a och tomgång.
 25. Tack för all input jag fått, jag jagar vidare och återkopplar vid framgång här.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...