Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-06-23 på alla områden

  1. Hi, I now fitted my TGB40 with 1400r16 tyres mounted on MAN Kat1 rims. Heavy work but they fitted as a direct swap without any problems. Need to put some miles on them now but my short test drive was good.
    7 poäng
  2. Sambon jobbade långskift så det vart en tur västerut till skogen.Åkte 4WD men Kuga "Växlande väder" så på hemvägen så vart det en sväng förbi Sjöänd Skans, där det tydligen var fortets dag förra helgen. De har en hemsida som inte uppdaterats på några år, nu fanns en del omkullblåsta partytält så det var lite skräpigt Eldställningen för 37mm PV kanon var inte fältmässig.... En bit närmare Lenungen så är vägen förberedd för sprängning..
    3 poäng
  3. Idag blev det oljebyte och vattenskölj av vattentanken provade även att koppla upp duschen. Passade rätt bra vid backspeglen, tidigare var den invändigt med ett rätt trångt duschskynke man hakade upp precis innan för dörren funkade rätt bra t.om duschat så i centrala Kairo innan jag skulle upp på ambassaden, men vid renoveringen blev det försänkta duschkaret förråds utrymme. Efter tvillingarna lekt camping tjatade de till sig en övernattning, ska bara bli 8+ i natt.
    2 poäng
  4. Midsommar, inget dansande kring stången i år. Sambon var ute med häcksaxen och fortsatte på sitt tema #NoMercy för vår övervuxna häck. Själv tog jag tillfället i att byta ut valpens dåliga spegel. Inte riktigt nöjd med infästningen, men kan åtminstone se när jag gör filbyten och kör rondeller nu. Spegeln kom från Swedol. Sedan fäste man upp ryggstöden mot skiljeväggen. Gjorde lite fästen för extra stuv utrymmen och förberedde lite lådor. Samt påbörjade en ny sittbänk, kommer täckas och målas rätt senare. Samt ha en hängande gardin som täcker ev förvarade metallföremål man har hängande på hjulhusets/batteroboxens sida. Nu blir det sill och potatis, sedan blir det ut och spendera kvällen på fälten. Bonden har gris i fälten, så får göra en insats.
    2 poäng
  5. Kollade kartan och det verkar vara en fin tur. En gång när jag var i Tromsö blev jag tillfrågad om jag vill hänga med till Murmansk men var dum nog och inte åkte med. Hade nog varit sevärt.
    1 poäng
  6. Start i Skänninge så runt 160 mil till ryska gränsen, med 3 övernattningar, Kör över vid Haparanda till Finland, så vidare där mot Rovaniemi, och Salla, där Gränsen är, Sedan ca 20 mil till Kandalaksha, ja ett motell en lite bit utanför staden, Så föler vi kusten i stort sätt på havs stranden till Kolvitsa- Umba-Moceevo, där skall vi köra i utkanten av "öknen" efter havet till Katzomen, Där efter finns ingen väg och en stor flod, sätter stopp för längre färd öster ut, så vi korsar öknen och kör till Varzuga, så leta oss tillbaka till Umba, ; Ja eller en by i närheten, har ej hittat den på kartan än Har bara instruktionerna att ha med bränsle för minst 25 mil offroad Så några diffusa hållpunkter som Khibny Tundra, och Lavozero Tundra så Murmansk, det skall ta ca 8 till 9 dagar att ta oss från Byn Maceevo före Umba som vi ej hittat än och till Murmansk . det blir nog bra, jag tankar upp 400 liter innan det borde räcka till 200 mil landsväg och då till 25 mil offroad innan jag kan tanka igen.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...