Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Wingflyer

    Wingflyer

    Administrators


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 843


  2. Nero

    Nero

    Kapten


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      380


  3. MilSpeC

    MilSpeC

    Sergeant


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      89


  4. Puppe

    Puppe

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      562


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-08-28 på alla områden

  1. Aluminiumflak och provning Spontanköpte ett vw transporterflak och det blev riktigt bra. Justerade in hydraultrycket lite, 120 bar skriker överströmmaren på nu. Det är nog strax innan framhjulen lyfter. Då ligger det 12 resp. 7 ton över kolvarna vid tryck/drag. (Ej att förväxla med lyftkraft på själva kroken, då den siffran blir avsevärt lägre). Provade nya telefonkameran lite. Nöjd. Polarn och jag åkte på en liten roadtrip och spontanhandlade ett vw transporter långflak, som enligt utsago ska passa våra härliga 13 bilar mycket bra. Flaket rengjordes lite och monterades på flakramen, måtten jag valde på flakramen kunde inte ha blivit mer lyckade. Klockrent blev det, mycket nöjd. Flakets fram och bakstam vilade perfekt både bak och fram. Som byggt för ändamålet. Jag svetsade plattor i 5mm plåt på flakramen, 4st på varje sida med 2x M8 bult i varje platta (totalt 16st), mot flakets fästöron. Det blev en okej tippvinkel på flaket ändå, trots att jag valt att inte byggt med just tipp pga viktskäl. Lösningen blir att tippa utan att köra in utskjutet. Målet är att kunna provlasta bruksbilen. Den är lite för lång dock. Bruttovikt på bruksbilen var 1800kg samt att flakkonstruktionen väger 320kg. Såg inte allt för dumt ut med kapellet heller, nästkommande blir att lackera flaket i 326h och även prova att fullacka kapellet i samma kulör.
    2 poäng
  2. Själv har jag inte lyckats göra något alls med bilen som vi ska åka med, det blir hektiskt imorgon kväll.. Vi kommer ett par bilar från Uppsala stockholm.
    2 poäng
  3. Högerklicka på Dropbox-ikonen längst ned till höger på skärmen och klicka sedan på kugghjulet. Ny klick på den blå Synka och sedan knappen Selektiv synkning. Där kan du välja vad som ska ligga kvar på din dator av det som ligger på Dropbox server. På så sätt frigör du utrymme på datorn men behåller allt på Dropbox.
    2 poäng
  4. Bara några dagar kvar nu. Farsgubben rustar vikingen förfullt och rekryterat motormän till valpen. Själv har jag monterat bår och isolerat kupé i väntan på avresa till Dalslands djupa skogar
    1 poäng
  5. Själv har jag monterat "sovhytten" bak på bandvagnen. Blev kanon med en 140cm madrass i.
    1 poäng
  6. Alfa Romeo-fanatiker kallas för Alfista, plural Alfisti. Motsvarande för Volvo Valp-fanatiker blir då Valpista, plural Valpisti. Viktiga saker man kommer på när man inte kan somna om!
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...