Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Gravander

    Gravander

    Löjtnant


    • Poäng

      8

    • Innehålls Antal

      259


  2. Tamaz

    Tamaz

    Major


    • Poäng

      6

    • Innehålls Antal

      589


  3. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      2 467


  4. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 409


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-09-17 på alla områden

  1. Började med att hjälpa till med 11:an som traktor. Rätt respektabelt lass, största släp jag dragit hittills. Sen blev det lite fix vid datorn, hittade en fin modell någon ritat så jag testade skriva ut en på nya 3D-skrivaren. Passade fint! Nu kan man få lite mer ordning på batterierna i verkstan. Skrev ut två till under dagen, håller på med den fjärde och för stunden sista nu (har inte fler batterier än så). Kul att skriva ut sina egna leksaker!
    6 poäng
  2. Efter en massa annat så skruvade jag isär spaken i dag. Infästningarna var väl pressade och såg orörliga och ok ut. Plastflärparna inkl fjädring gick lite 1/2 trögt. Så i brist på annat så blåste jag i BW-40 o motionerade det som såg ut o skulle vara rörligt o skruvade ihop => det blinkade så fint (nåja, 2/3 takt i början, men det verkade släppa sen, har ju bara LED så det kanske är för dålig last). Så tack för tipsen ovan, var ganska enkelt bara man fick ur tummen. Har ju vart "planerad körning" då jag kört JDW till jobbet några gånger, är ju lite BMW-aktigt o köra utan blinkers, speciellt när man ska ut på motorvägen o lite filbyten.....
    4 poäng
  3. Brukar oftast "limma fast" packningen på den lösa detaljen ( i detta fallet vattenpumpen ) med valfritt "packningsklister" när det sitter lite krångligare till, själv använder jag en burk https://www.skruvat.se/Aviation-No.3-Tatningsmedel-118-ml-P47711.aspx?gclid=EAIaIQobChMIkIbh6szA3QIVE0MYCh15hA9mEAQYASABEgKxmPD_BwE Som jag haft "sen jag var liten" o limmade packningar på moppen, kletigt något djävulskt o packningen sitter fast efter några minuter, sen kan man iaf pyssla med resten utan att man pajjar packningen. Pilla i skruven o trycka upp pumpen mot toppen, sen vilket som är minst jobbigt vet jag inte, tror jag gjorde det mesta uppifrån... kanske..
    2 poäng
  4. Inte lätt att vara färgblind:https://varnamotorget.se/batar/3034568-rod_bat__tillsalu Röd båt tillsalu
    2 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...