Gå till innehåll

Ledartavla

  1. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      2 467


  2. Audi Quattro

    Audi Quattro

    Major


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      1 314


  3. Gravander

    Gravander

    Löjtnant


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      259


  4. Sune

    Sune

    Kapten


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      422


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-10-14 på alla områden

  1. Winter is coming.... Tagit av 64 kg st sommarhjul och monterat på 49kg st vinterhjul. Betydligt mindre manliga men tystare och mera bränsle ekonomiska.
    2 poäng
  2. Varit på en roadtrip i det stora landet i väster, man får se ganska mycket efter de stora vägarna, tyvärr kan man ju inte få foto på allt, men en del vart det.... Efter att kikat på Reedwood o Sequioya trän så fanns en fördämning, dammen var tom men en stor marina med många båtar, lokala ordningsmakten ville dock hålla ett öga på besökarna Vid en bar strax väster om death valley fanns denna expose över campingvagnar Och i den 107 gradiga hettan (puuh) i death valley så var det några ute o provkörde bilar... Vid Lake Powel är det många som turistar o campar på den fina sandstranden Flera ekipage hade europeiska skyltar, bland annat Tyska, Belgare o Holländare (fick inga bra kort förutom denna Belgare (nåja)) Ett bärgar ekipage från Williams Vid Grand Canyon kan man åka på personliga rundturer, mer eller mindre ståndsmässigt
    2 poäng
  3. Idag har jag (med flickvän) hälsat på Svana ute i skogen. Har varit och kollat på några stödben från en sopmaskin som kanske kan bli något till mitt eventuella kranbygge .. Eller rättare sagt från ett sopaggregat till en Unimog från Norska Luftfartsverket..
    2 poäng
  4. Kört Tgbn dagligen till och från ett bygge under totalt 2 veckors tid och har nu tröttnat på div oljud (däcken får man ju leva med) Men ska ta tag i övriga detaljer framöver bland annat fläkten samt att dämpa karossen lite lagom Införskaffade en sådan här nu och tydligen säljs dom ut på Autoexperten för stunden till billigare peng om det är fler som funderar på att skaffa så är dom ca 700:- billigare nu Axialfläkt av fabrikat Spal, teknisk benämning VA08-BP71/LL-53A. Spänning [V]: 24 V Effektförbrukning [W]: 215 W Motortyp: Long Life Specifikation: 1-fartläge, sugande Volym: max 3120 m³/h Diameter [mm]: 350 mm Djup [mm]: 88 mm Vikt [kg]: 2,35 kg Nu är det bara tempgivare samt manuell styrning av fläkten kvar att införskaffa samt montera dit allt..... Om någon har bra länkar o tips på fungerade sådant så tas tips gärna emot. Ska leta vidare här efter mer info i ämnet Fick tillslut tag på en halv tgb 20 för övrigt så jag funderar på att flytta över kylaren från den samt plocka växellådan och kopplingen på en gång med.
    1 poäng
  5. Hej på er alla. Jag har köpt upp ALEs hela lager med delar till TGB 11 13 20 nya samt beg delar. Bandvagn 202 nya delar. Volvo valp nya delar. Volvo PV jeep nya delar. Jag kontaktas lättast på mail putteredberga@hotmail.com eller 0763 157103 Delarna finns i Falköping å kan skicka.
    1 poäng
  6. Har haft lite bekymmer vid avbländning då "hållet" på halvljuset släpper, köpte ett växlingsrelä' på Motoroldies och vipps så slutade problemet! När jag åkte mot jaktstugan i Söndags kom det några arga blinkningar och naturligtvis så hade jag inget halvljus. Testade med att byta reläerna för hel o halvljus, men båda funkade. Så i dag bytte jag till det "Nya" växlingsrelät, och #problemsolved Lite dokumentation (OBS 12V)
    1 poäng
  7. Oljat lite mat till familjen idag såg när jag handlade att man nu får 1 liter solrosolja för 15:- i så höjer de priset mer på dieseln så lönar sig att gå över till matolja.
    1 poäng
  8. Det går hyggligt långsamt men nu är det mesta fått ny färg och golvet är på plats. Färgen är matchad mot den gamla och verkar stämma hyggligt mot vad man pratar om på Dodge forum. Den ser vitare ut på bilderna än vad den är. Nu funderar jag på om jag ska ta ner sump och fördelningslåda nät jag ändå håller på.. Det var kul å tvätta fram gamla färgen på motorn mm och se att under all olja då var den nästan som ny.
    1 poäng
  9. Kul, bra gjort. Tillgång säkrad ett tag framöver alltså!
    1 poäng
  10. En del saker från butiken har iaf hittat ut på Tradera. Försvarets tändinställningslampa 12/24V är snart på väg hem till mig
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...