Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Johannes

    Johannes

    Major


    • Poäng

      6

    • Innehålls Antal

      1 198


  2. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      3 336


  3. Audi Quattro

    Audi Quattro

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      1 314


  4. sdt

    sdt

    Sergeant


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      53


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-10-18 på alla områden

  1. Ja sent blev det men nu sitter den fast. Hoppas det håller och dra med oxå. Skruvarna som håller fast vinschen var aningen för korta så jag fimpade brickorna och satte loctite istället. Borde funka lika bra hoppas jag....
    6 poäng
  2. Johannes.. mitt första tips. Öppna winchen.. dra åt alla lösa skruvar. Andra tipset.. Svetsa ihop smatterkopplingen som sitter i mitten inne i trumman.. den kan börja slitas och tappa dragkraften. Och passa på att byta/fylla mer fett i planetväxellådan. Sen går hon i evighet!
    4 poäng
  3. såg det, på Bärhjulen så har dom skrivit Drivhjul
    1 poäng
  4. Snyggt! Ser smidigt och bra ut. Vad är det för winch? Ser ut precis som min 1300lb fast jag har inte den svarta lådan uppe på.
    1 poäng
  5. 1 poäng
  6. Självklart har jag hunnit med en massa andra små och stora saker som inte syns på bild, listan har varit lång och det har nog gått åt ca 500h åt att få bilen till det skick den är idag. Och listan på saker som ska göras innan jag kan kalla den "klar" (i den mån ett projekt blir klart) är minst lika lång. Men det tar vi som det kommer, den senaste veckan har jag använt Valpen till och från jobb och den blir bara roligare och roligare. En sak som ligger nära till på listan är att boka in en av SORKs träffar så jag får provat honom där han hör hemma, nämligen nåt lerhål.
    1 poäng
  7. Hehe, ja vad skall man säga..Hilmersson Hydraulisk veranda
    1 poäng
  8. Kört Tgbn dagligen till och från ett bygge under totalt 2 veckors tid och har nu tröttnat på div oljud (däcken får man ju leva med) Men ska ta tag i övriga detaljer framöver bland annat fläkten samt att dämpa karossen lite lagom Införskaffade en sådan här nu och tydligen säljs dom ut på Autoexperten för stunden till billigare peng om det är fler som funderar på att skaffa så är dom ca 700:- billigare nu Axialfläkt av fabrikat Spal, teknisk benämning VA08-BP71/LL-53A. Spänning [V]: 24 V Effektförbrukning [W]: 215 W Motortyp: Long Life Specifikation: 1-fartläge, sugande Volym: max 3120 m³/h Diameter [mm]: 350 mm Djup [mm]: 88 mm Vikt [kg]: 2,35 kg Nu är det bara tempgivare samt manuell styrning av fläkten kvar att införskaffa samt montera dit allt..... Om någon har bra länkar o tips på fungerade sådant så tas tips gärna emot. Ska leta vidare här efter mer info i ämnet Fick tillslut tag på en halv tgb 20 för övrigt så jag funderar på att flytta över kylaren från den samt plocka växellådan och kopplingen på en gång med.
    1 poäng
  9. Kvällens mektips, skruva gärna fast jordklämman till svetsen i rambalkarna i stället för att lägga den ovanpå bromsrören. Såg ut som ett par inkontinenta tomtebloss efter ett par sekunders svetsning :-(
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...