Gå till innehåll

Ledartavla

  1. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      8

    • Innehålls Antal

      5 623


  2. sdt

    sdt

    Sergeant


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      53


  3. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      3 336


  4. Sune

    Sune

    Kapten


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      422


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-10-19 på alla områden

  1. Uppe i ottan i dag med, Kokar kaffe och fyller termos, Har dryga 50 mil att tugga med M6an i dag, + lastning av TGB motor i Olerum, Skulle ha åkt i går, men lasthjälp av motorn saknades, Man kastar inte upp en B30 på ett 120 cm högt flak själv. Sedan har det börjat smaka kakel/tegel i mun senaste tiden, så jag kände mej inte 100 när jag var klar med vad som lämnats på min lott här på gården i går. och fixat utvecklings samtal med dottern på skolan. Gårds herren ute på tur igen, och då lägger han in anländande av ej svensk språkiga byggare som behöver både material och viss hänvisning. På det sjuka hästar som vi har här nu och mitt i lammning. med vad det innebär då det blir frånfälle på tackor i bland, och man får agera mjökmor åt lammen med, samt att vi har kört fullt med traktorer på gärdena, Ja så skall kyckling stallet skötas också Där av kakel/tegel smaken i mun tror jag. Lill drängen och Gårds herrens barn håller ställningarna med djuren när jag är borta, Bulgarana, ja de får jag ta på språk app på distans. Bättre att köra i dag fast jag skulle hellre rullat upp kvälls tid, i går. Tror jag skall hinna med att plocka ur en motor ur en TGB och möjligen få i en innan jag väntas hem kl 07 Måndags morgon då jag tydligen skall köra en traktor till 600 timmars service samt almän översyn. Sedan hem och pussla i hop något spännade, med militär anknytning, mer kan jag ej säga om det nu Ja och försöka hålla mej undan Gårds herren så jag hinner med lite av mitt med , Tror jag skall lägga prio på det. Har en 4 dagars tur med M6an inplanerad med dottern till höstlovet, som måste göras lite förberedelse inför med Ja vi var och "övade" förra helgen på Torpön i Sjön Sommen, Öva fiske och tålamod, samt camping, Tror det är dags för kaminen bak nu om Brittsommaren ger sej, men nu var det som vanligt styggt varmt under patient täcket, Helt sjukt vad varma de är. Helgen camp. om man glömmer OboÝ Ja då får man avstå sin choklad ranson och försöka koka på den åt dottern på morgonen, bättre än OboÝ enligt henne blev det i alla fall. Ja öva fiske blev det ju också, och fixa trassel för min del Mat och disk mm hamnar naturligtvis på min lott även det än, Hoppas hon fixar något av det på nästa tur, lite disk borde hon fixa eller hur Ja mer exotiskt blev det inte Fridens folks, ha en bra helg
    8 poäng
  2. Det har du ju rätt i. Toe-vinkeln har jag inte kollat så det borde jag såklart göra. I detta fallet försvann dock problemen helt med däckbytet. Jag tror att däcken som satt på var så torrspruckna att de var ovala. Dessutom rejält obalanserade. Har varit uppe i närmare 100 utan några som helst problem med de nya däcken. Styrdämparen var slut, satt löst och monterades därför bort helt. Verkar inte som att den behövs i nuläget.
    3 poäng
  3. Johannes.. mitt första tips. Öppna winchen.. dra åt alla lösa skruvar. Andra tipset.. Svetsa ihop smatterkopplingen som sitter i mitten inne i trumman.. den kan börja slitas och tappa dragkraften. Och passa på att byta/fylla mer fett i planetväxellådan. Sen går hon i evighet!
    1 poäng
  4. Det har inte hänt så där väldans mkt på flakfronten, dock så har jag börjat få till stödjärn till lastväggen fram.
    1 poäng
  5. Självklart har jag hunnit med en massa andra små och stora saker som inte syns på bild, listan har varit lång och det har nog gått åt ca 500h åt att få bilen till det skick den är idag. Och listan på saker som ska göras innan jag kan kalla den "klar" (i den mån ett projekt blir klart) är minst lika lång. Men det tar vi som det kommer, den senaste veckan har jag använt Valpen till och från jobb och den blir bara roligare och roligare. En sak som ligger nära till på listan är att boka in en av SORKs träffar så jag får provat honom där han hör hemma, nämligen nåt lerhål.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...