Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-11-02 på alla områden

  1. Jag har samma lampor i takbågen vilket ger ett bra ljus runt om. De jag uppskattar mest vid mörkerkörning är ett par bakom hörnet på stötfångaren. Ger bra ljus vid framhjulen. Vet att Micke har liknande din typ som sitter precis ovanför stötfångaren riktade bakåt.
    5 poäng
  2. Då är vinschen på plats elen är dragen och allt funkar bra men startbatterierna är kass så de måste bytas. Klurar på att köpa AGM denna gång men kanske snålheten bedrar visheten... vi får se. Det är ganska trångt men med några hemmagjorda klämmor fick jag fast slangarna precis under motorluckan i hytten och bakåt under spolen och sedan genom väggen fram till batterierna. Har även köpt 4 st flood led-lampor som jag tänkte sätta snett framåt och kanske nån riktad ner bakåt under bilen. Ganska smidigt som "sten-krypar-lysen" men i mitt fall mer som campinglyse. De här rackarna har blivit så billiga nu så man kan gödsla med dem och göra julgran av hela bilen..... 99 spänn styck och det är bra med ljus i dem (har två sådana på taket sedan tidigare). Om ni har några tips på var de gör sig bäst för att lysa upp marken under bilen så kom med förslag. Jag funderar på att sätta två vid vinschen och en riktad bakåt i samma skruv som håller fast det tunna röret som går från stötfångaren. Då är den en kvar å skruva som jag inte kommit på ännu... Sedan skall det bli handgas igen, fästet för en wire finns kvar på länkaget trots att den är bortplockad på AL-Z. Det är bara att sätta handtaget intill choken.
    3 poäng
  3. Förvaring i bostad: I en bostad får endast gasol för det egna behovet förvaras. Det normala behovet i ett hushåll anses vara en gasolbehållare för förbrukning och en i reserv. I bostaden får också aerosolbehållare och engångsbehållare förvaras. Annan brandfarlig gas (t.ex. acetylen) får endast förvaras i ett utrymme som är brandtekniskt avskilt från bostaden. Är behovet större än 60 liter gasol eller 5 liter annan brandfarlig gas måste tillstånd sökas hos kommunen. https://www.msb.se/RibData/Filer/pdf/25365.pdf
    1 poäng
  4. Ja sent blev det men nu sitter den fast. Hoppas det håller och dra med oxå. Skruvarna som håller fast vinschen var aningen för korta så jag fimpade brickorna och satte loctite istället. Borde funka lika bra hoppas jag....
    1 poäng
  5. En 10-årig flicka är på väg hem när en man i en lastbil kör upp vid sidan av henne. Efter att ha kört en liten stund bredvid henne öppnar han fönstret och säger: - Hej lilla flicka, vill du ha skjuts? - Nej, säger flickan och fortsätter att gå. Lastbilschauffören fortsätter att köra bredvid henne och säger: - Du får en femtiolapp om du åker en sväng med mig. - Nej! svarar hon och springer ner för gatan. Lastbilschauffören fortsätter att köra jämsides med flickan och säger: - Ok, mitt sista bud: du får hundring och en stor påse godis om du åker en sväng med mig. Flickan stannar och stirrar på mannen och skriker: - Lyssna pappa! Det var du som köpte en Volvo istället för en Scania - lev med det!
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...