Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Costin Moga

    Costin Moga

    Fänrik


    • Poäng

      9

    • Innehålls Antal

      150


  2. Sören

    Sören

    Fänrik


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      151


  3. Audi Quattro

    Audi Quattro

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      1 314


  4. Puppe

    Puppe

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      562


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-11-27 på alla områden

  1. Mitt nya renoveringsobjekt.... nej då bara ett skrov att ta lite plåt ifrån.
    3 poäng
  2. Nu är hytten renplockad någorlunda, på bra att ha saker så nu ställs den bort en stund få se om motorkonverterings funderingarna kommer över mig igen.
    2 poäng
  3. Ett tag sedan jag skrev nått här nu men det betyder inta att det står still i bunkern. Jag har fortsatt att tillverka delar och laga gammalt och trasigt och köpt en till Weasel för att komma åt lite reservdelar och även köpt ett mindre komplett skrov för att ta lite plåt från så still står det inte. Lite bilder på galenskaperna.
    2 poäng
  4. Now the Sugga, has a little brother...
    2 poäng
  5. Försiktigt när du pillar med regulatorn, fjädra och annat som kan sprätta iväg. Renssilen brukar det vara litet mög i, koka den i vatten ett tag och gå över den med diskborsten, skölj ur och låt torka. Pröva häll litet brännolja i dieseln, kanske hjälper mot alger. Lycka till!
    1 poäng
  6. För info så finns de som Kristaga köpt på Meca även på mekonomen. Kostar 245:- /st och har artikelnummer 21-Y-9520015-0 UPPDATERING!!! OBS!!! STÄMMER INTE. Det är en annan typ och passar dåligt med orginalfästen. Ska se om det går att lösa ändå. Men köp inte dessa så länge.
    1 poäng
  7. När jag blev utbildad till bv-mek i lumpen förklarade lärarna/officerarna hur britterna beställt vagnar med individuella bromsar på framvagnen så att de kunde backa till en bakvagn och köra iväg, om det var för fallskärmsfällning eller helikopter minns jag ej, bara att de föredrog att dela på dem.
    1 poäng
  8. Fra militærøvelse august 1993 i nærheten av Bergen. Ikke mine bilder.. Rekvirering av sivile helikoptre. Luftforsvaret i Norge hadde på 90-tallet ca ti sivile mobiliseringsskvadroner. https://www.facebook.com/groups/1660092860961099/permalink/2012587715711610/
    1 poäng
  9. Aluminiumflak och provning Spontanköpte ett vw transporterflak och det blev riktigt bra. Justerade in hydraultrycket lite, 120 bar skriker överströmmaren på nu. Det är nog strax innan framhjulen lyfter. Då ligger det 12 resp. 7 ton över kolvarna vid tryck/drag. (Ej att förväxla med lyftkraft på själva kroken, då den siffran blir avsevärt lägre). Provade nya telefonkameran lite. Nöjd. Polarn och jag åkte på en liten roadtrip och spontanhandlade ett vw transporter långflak, som enligt utsago ska passa våra härliga 13 bilar mycket bra. Flaket rengjordes lite och monterades på flakramen, måtten jag valde på flakramen kunde inte ha blivit mer lyckade. Klockrent blev det, mycket nöjd. Flakets fram och bakstam vilade perfekt både bak och fram. Som byggt för ändamålet. Jag svetsade plattor i 5mm plåt på flakramen, 4st på varje sida med 2x M8 bult i varje platta (totalt 16st), mot flakets fästöron. Det blev en okej tippvinkel på flaket ändå, trots att jag valt att inte byggt med just tipp pga viktskäl. Lösningen blir att tippa utan att köra in utskjutet. Målet är att kunna provlasta bruksbilen. Den är lite för lång dock. Bruttovikt på bruksbilen var 1800kg samt att flakkonstruktionen väger 320kg. Såg inte allt för dumt ut med kapellet heller, nästkommande blir att lackera flaket i 326h och även prova att fullacka kapellet i samma kulör.
    1 poäng
  10. When you find out you're not the biggest on the road...
    1 poäng
  11. best summer utility for the radio mast holders
    1 poäng
  12. 1 poäng
  13. 1 poäng
  14. Won today's classic car rally Bucharest-Giurgiu in E class (1947-1960) ! Difficult in a car using a 1935 tech engine and unsincronised gearbox, plus a non-working odometer, but did it !
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...