Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-12-05 på alla områden

  1. Visst lever jag men lite stukad i kanten efter en hjärtinfarkt. Inte allt kvar nu av att laga och tillverka delar och när alla delarna är klara och lackade så börjar rostlagning, dålig kvalité på amerikanska maskiner... rostar redan efter bara 74 år??
    3 poäng
  2. God kväll Nu har det varit ett litet glapp sen jag höll på sist men ikväll så rättade jag till träet för att sedan ge mig på durk-aluplåtarna. Efter lite (läs mkt) kapande så fick jag till plåtar att skruva fast .. Lite finjustering behövs men det ska ändå rivas bort före målningen.
    1 poäng
  3. Två exakt lika Ford spisar som Kristaga visar, gjorde jag i ordning ur en sjunkskadad motorbåt när jag var i båtbranchen omkring 2008.. minns det var fin sång i dem när jag vevade igång dem i hemgjorda motorstativet på verkstadsgolvet. Fan vet om dem inte var turbokonverterade förresten.. minns att vi gärna lät dem gå lite extra för att få lite finljud i verkstan iaf.
    1 poäng
  4. En sån där ford generator dock någon cylinder kortare monterade jag in i yacht i över 40 graders sommarhetta vid röda havet när jag mekade/luffade mig fram genom världen.
    1 poäng
  5. Elverk er vel det vi på norsk kaller aggregat. Faren min fikk akkurat dette som har vært nødstrømaggregat et sted mot at han fjerna det gratis. Det kunne ikke brukes lengre da det ikke gav korrekt strømkurve for følsomt utstyr (som datamaskiner og liknende). Ford 2715E 6,22 liter dieselmotor, rekkesekser. 50 KVA aggregat.
    1 poäng
  6. Har bestilt nye batterier til C303-en (11-bilen) i dag. Luksusbatterier ser det ut til å være basert på prisen.
    1 poäng
  7. Cheapest diesel night heater on eBay test / review
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...