Gå till innehåll

Ledartavla

  1. HydroStep

    HydroStep

    Korpral


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      7


  2. Jimpa

    Jimpa

    Sergeant


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      149


  3. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      3 336


  4. Wingflyer

    Wingflyer

    Administrators


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 843


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-12-24 på alla områden

  1. Rudolf hade snuva så vi fick hjälpa tomtemor att köra ut säckarna. God Jul och Gott Nytt År F358134D-BD67-4DF5-A3F5-19543C2FBA9C.mov
    5 poäng
  2. Som en liten julklapp publicerar jag del 1 av vår Ålandsresa från maj i år. Den blir tillgänglig på julafton kl 09:00 Så har ni någonting att titta på till julgröten https://youtu.be/EYUvrFgin5s God jul på er alla!
    3 poäng
  3. Välkommen i klubben Eile. Gjorde den resan i somras. Numera ingår tre sorters piller i min frukost och en sort till kvällsmaten. Har du också fått en kedja om halsen med varning för blodförtunnande? Svana, skönt att höra att det gick bra för farsan! Nu får vi hoppas att det inte blir fler i klubben! God Jul!
    2 poäng
  4. Ojoj ta det lugnt Eile.. brusa inte upp i onödan. Jag höll på att förlora farsan för ett par veckor sedan.. några blodproppar i ben och lunga som närmade sig hjärtat. Det var nära att han dragit sin sista aborre.. men nu är han hemma och på benen igen. Och vi sitter och julsuper som traditionen vi har ikväll. God Jul kamrater, va rädda om nära och kära.
    2 poäng
  5. Då får jag be att önska samtliga en fröjdefull och glädjefylld högtid samt en god fortsättning! Ta det lungt med glöggen så ses vi på "andra sidan" med 2019 års intåg.
    1 poäng
  6. Gårdagen "juläventyr" började på sjukan med ekg och blodtrycksänkande medicin. Det är ju inte bara våra fordon som blir äldre (skörare) med åren. Så god jul på er och ta det lugnt. mvh Eile
    1 poäng
  7. Vad du ser på bilden är en förenklad I-balk som utsätts för ett moment i bägge ändarna "inåt". Det kanske låter enkelt men problemet är olinjärt som det heter eftersom balken "bucklar ut" och en hel del beräkningskraft går åt, att göra det för hand är nog nåt som tar veckor eller månader eftersom precisionen i lösningen sitter i de små rutorna (element) som syns över hela balken och varje ruta har 4 "noder" som har koll på riktning, kraft osv. För många rutor och det tar för lång tid, för få och lösningen blir kass. Korta svaret; den magiska datorn säger att balken håller för ett moment på 15 kNm innan skiten gör sönder.
    1 poäng
  8. Jag har mekat med desto grövre arbeten: projekt underredsbehandling på 945an. Ställde bilen på lyften och hetvatten tvättade under hela bilen och i alla balkar på fredagskvällen.. sedan grov slipning och kontroll. Torkade till söndagsmorgonen och då blev det maskering. Sedan hjälptes jag och Micke åt. Det blev 6 liter body-underredsmassa under hela bilen, och sedan 4 liter lösare gegg som vi fyllde balkar och nya trösklarna med. Blev rätt fint. Hoppas det skyddar också.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...