Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Vinkon

    Vinkon

    Administrators


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      4 349


  2. Tjingen

    Tjingen

    Major


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      461


  3. Diffen

    Diffen

    Fänrik


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      155


  4. HydroStep

    HydroStep

    Korpral


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      7


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-12-25 på alla områden

  1. God jul på er. Tomten var snäll så jag har börjat drömma
    5 poäng
  2. Har varit lite tyst under hösten med renoveringen, mycket annat på g. Blev regbesiktning förra veckan utan problem så nu blir det besiktning till våren men en del pyssel innan dess med att plocka bort lite diverse gnissel/oljud. I övrigt pinnar den på bra o bromsarna tar kanon efter renoveringen
    4 poäng
  3. JDW har stått parkerad nån månad, vid ett startförsök en morgon på väg från jobbet så vart det att ladda batteriet. Nytt försök på helgen indikerade att bränslefiltret som sitter på "toppen" av motorn var tomt.... In med batteriet på laddning o pga jobb mm så har det berott. Men i dag, isär med slangen vid bränsle pumpen o blåste, tvärstopp. funderade på att hämta kompressorn, men blåste några gånger till o då började det bubbla i tanken! Så skruva ihop, hämta batteri o tugga ett tag så började det pytsa in bränsle i filtret o bara det "rann över" så tuggade JDW igång! Bonus när ätteläggen var ute o övningsskörde så undrade han om det inte kunde bli lite "terräng" körning på småvägar, så hem o byta bil. Lite desperat innan han fick koll på gas, koppling o växelspak. Sen var det bra med att känna på hur en Volvo beter sig i halka. Vart lite filmande med mobilen hans, så det liggar väl ute på internet'et nu tror jag... Kan nog bli en tur västerut i morrn då sambon ändå jobbar.
    3 poäng
  4. Rudolf hade snuva så vi fick hjälpa tomtemor att köra ut säckarna. God Jul och Gott Nytt År F358134D-BD67-4DF5-A3F5-19543C2FBA9C.mov
    3 poäng
  5. Välkommen i klubben Eile. Gjorde den resan i somras. Numera ingår tre sorters piller i min frukost och en sort till kvällsmaten. Har du också fått en kedja om halsen med varning för blodförtunnande? Svana, skönt att höra att det gick bra för farsan! Nu får vi hoppas att det inte blir fler i klubben! God Jul!
    1 poäng
  6. Som en liten julklapp publicerar jag del 1 av vår Ålandsresa från maj i år. Den blir tillgänglig på julafton kl 09:00 Så har ni någonting att titta på till julgröten https://youtu.be/EYUvrFgin5s God jul på er alla!
    1 poäng
  7. Ojoj ta det lugnt Eile.. brusa inte upp i onödan. Jag höll på att förlora farsan för ett par veckor sedan.. några blodproppar i ben och lunga som närmade sig hjärtat. Det var nära att han dragit sin sista aborre.. men nu är han hemma och på benen igen. Och vi sitter och julsuper som traditionen vi har ikväll. God Jul kamrater, va rädda om nära och kära.
    1 poäng
  8. Winter is coming.... Tagit av 64 kg st sommarhjul och monterat på 49kg st vinterhjul. Betydligt mindre manliga men tystare och mera bränsle ekonomiska.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...