Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Bigmac

    Bigmac

    Korpral


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      15


  2. Dexxas

    Dexxas

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      578


  3. Vinkon

    Vinkon

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      4 346


  4. Johannes

    Johannes

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      1 198


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-02-23 på alla områden

  1. Tja.... snart är jag villig att betrakta hela landet som ett ”utsatt område”..... ..... var med min 4åring och köpte godis idag när butiken plötsligt blir utsatt för ett väpnat rån. En slyngel i adidasbrallor, keps och ”Zorro-maskering” gick fram till kassan knackade med sin pistol på disken. Han fick ett gäng cigarettpaket och sprang därifrån. Det är ett sjukt land där man gradvis vänjer sig vid att kriminella tonåringar tar över stadsdel efter stadsdel..... Gissningsvis kommer slyngeln tillbaka när han behöver mer cigg. Tur att våra politiker lever i en skyddad värld och lägger våra skattepengar på ”genushjärntvättningsmyndigheter”, elcyklar, koldioxidkompensation, Hamasfinansiering eller vilken annan vedervärdig dårskap som helst som faller dem i smaken för stunden. Jag inser just att min 4åring redan upplevt sitt första väpnade rån. Våra barn växer nu upp i ett land där det är normaltillstånd.
    1 poäng
  2. Och här kommer lite bilder hur en radiobandvagn ser ut. Kommer troligtvis att sälja den för jag tror inte att den användas av mig och tycker det är synd att kapa i rutorna i sidoväggen.
    1 poäng
  3. Aloha! hittade lite tid för att plocka ur reservdelarna från den andra bakvagnen, helt otroligt hur mycket det var. så om någon söker delar, jag bevöver plats...
    1 poäng
  4. Minimerade parkeringsytan genom att köra upp 13 bilen på 30 bilen. Sen är det ju rätt kul att leka med
    1 poäng
  5. Hittade ett kort jag tog innan vi plockade fullt vagnen
    1 poäng
  6. Bra tråd! Blev tvungen att ta en tur ut på vattnet och ta en bild. Framvagn årsmodell 1962 serienr 1. Special feature individuella skivbromsar på framaxeln Bakvagn i glasfiber med vattenburen värme tidigt 1970 tal.
    1 poäng
  7. Skruvhållare: Syfte: tänkt att fungera som en provisorisk mutter så att man inte tappar bort sina skruvar när man "sparar dem" i sina hål. Egentligen letade jag efter såna där kvadratiska clips till brödpåsar, men dessa fungerade ju lika bra Lägg ett snitt i mitten bara.... ...och tryck igenom skruven. Skulle den inte sitta tillräckligt bra så är det bara att tvinna ändarna lite. Tadaa Man kan ju lika gärna använda en böjd och tvinnad ståltråd, men det är alltid lite roligare att få användning för något efter dess tänkta livslängd
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...