Gå till innehåll

Ledartavla

  1. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      2 467


  2. Nero

    Nero

    Kapten


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      380


  3. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 409


  4. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 623


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-03-03 på alla områden

  1. Utökade idag "att göra listan" med leka tapetserare när det blir tid över för att ta fram symaskinen, med ett nytt objekt ett blocket fynd utan några intyg(kopia) i mycket solblekt skick. https://www.nordiskagalleriet.se/fritz-hansen/agget?gclid=EAIaIQobChMIzqq67P3j4AIVRKgYCh026wFGEAQYASABEgIznfD_BwE Kul att nu ha både ett Ägg och en Corona, att äkthetsintyg saknas märker inte rumpan när man sitter i dem, duger de åt Jack Nicholson, Beatles, James Bond mfl så duger de åt mig. Skulle någon ha en Eyeball eller andra versionen av Egg till salu så pm mig.
    2 poäng
  2. Jag har lite andra hobbies, och har tillbringat senaste veckorna nere i öknen. Nu har det varit fulla dagar och snabba resor mellan hotell och skjutbanan. Mycket större jeepar som äker runt. Tyvärr hanns inte med att ta kort av den långa raden Land Rover mk1 som stog på en sidogata, liksom den fetmerc som drog förbi, med terrängdäck på... Lite bilar på parkeringen Även ordningsvakten höll ett öga med extrautrustade fordon, nu var det främst sedlighetspoliser som bevakade att deltagande inehmsk damer skötte sig o inte utsatte oss män att bli exalterade: Mycket öglor för dragkrok, men denna skulle vara nåt att glida in på besiktningen med, bra att fästa stroppar när JDW ska stamlunna timmer
    2 poäng
  3. Plötsligt händer det. Det som saknats i skåpet sen vi köpte bilen, en Oxygenterapi apparat. Fästet har gapat tomt länge, och idag kom en vän åkandes med denna skönhet.
    2 poäng
  4. Det är lite som händer på många ställen samtigt på bilar och i garaget. Jag och tjejen penslade iaf färg på topp och block så en bild kan jag bjuda på iaf. För att undvika missförstånd är alltså allt blått maskeringstejpen..
    1 poäng
  5. Trädfällning, Jobbar på samma Pil fortfarande, Hade ett litet föryngrings träd, att försöka rädda, det närmast hade växt in i Pilen så det var det kört för, Att få en sådan som lutar kraftigt att gå åt något annat hål än det lutar åt är alltid lika spännande Sågen i kilen "15 tums Svärd". Så prova och se om det går att rädda det lilla trädet. VID_20190220_113822.mp4 Och det lilla föryngrings trädet står kvar Fridens folks.
    1 poäng
  6. 1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...