Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Martin W

    Martin W

    Kapten


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      371


  2. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 458


  3. Johan Josefsson

    Johan Josefsson

    Löjtnant


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      540


  4. Pvpjtgb1111

    Pvpjtgb1111

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      640


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-03-17 på alla områden

  1. Så efter några dagar väntan (igen) så var kylet färdigt och det blev både fint o tätt .Nya slangar blev det också Allt monterat o klart för provkörning som också gick bra, nu blev det bara en mil men den milen funkade allt fint. Kylet var tätt, fördelaren funkade bra och fjädrarna satt kvar så nu är den redo för reg besiktning och vanlig besiktning den 29 Mars '' Flaket och bakluckan fick ett par lager till med Bedliner . '
    5 poäng
  2. Med tanke på att ett komplett ankare väger 425kg, så får man planera sina fastkörningar
    1 poäng
  3. Finns en forum medlem som kör hårt på det, jag tycker mest han skruvar o letar delar, sen ska väl bränsleförbrukningen vara lägre än JDW för att få ihop avskriningarna 40 är väl nån sorts maxtak, vill ha nåt någorlunda helt. Har ju alltid sagt att livet är för kort för att åka Volvo. KMW o JDW får väl sägas utgöra undantag, men det är politiskt omöjligt val (sen kan jag ju se det rent sunda förnuftet, om man nu kan prata om det i bilaffärer). Viltrikedomen är väl inte vad den varit, men helt klart är det såna marker jag trivs bäst i... Kom att tänka på att förutom en grävling har jag varit riktigt nära älg 2 ggr, det på en sträcka av ca 500m, på vägen mellan Leksand o Dala-Järna, och det är ju ingen väg jag åker så jätteofta ändock... Flaket ser jag andra nyttor med, liksom att inte sticka in en oljig röjsåg mellan sätena.
    1 poäng
  4. "we would be interested to meet you and write about your vehicle in the magazine. Is there any chance we could meet in Malmö?" En trevlig förfrågan men har avvaktat pga ryggproblem ev ny diskskada, helt omöjligt just nu att köra bil eller ens ta mig in i den.
    0 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...