Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-04-01 på alla områden

  1. Bifogar bilden i forumet istället för de som inte har Facebook eller åtkomst till gruppen.
    3 poäng
  2. Jobbigt att äga bil med parkeringsförbud. https://xn--vrnamo-bua.nu/nyheter/olovlig-korning-och-viltolycka/ Polisen stoppade i går vid 14.00-tiden en man i 30-årsåldern som kom körande på Götavägen i Värnamo. Inledningsvis misstänkte polisen att föraren var onykter. Mannen fick följa med till polisen för att göra en alkotest. Men på polisstationen blåste föraren negativt, det vill säga att han inte hade druckit. Nu blev det en del böter i alla fall. Polisen konstaterade nämligen att bilen som mannen kört hade parkeringsförbud, vilket alltså resulterade i böter. Hade han sluppit böter om han inte på polismans order stannat och parkerat bilen för provtagning?
    2 poäng
  3. Kommunerna får ökat ansvar kring alkohol NYHETER Det är kommunernas socialförvaltningar som får ett ökat ansvar inom missbrukssektorn Sedan några år tillbaka ska kommunerna ha en plan för att hantera personer med spelmissbruk. Med anledning av att spelmissbruk i många fall kombineras med ytterligare något missbruk kommer kommunerna att få ett uppdrag att hålla koll på inköpsvanorna på Systembolaget. Från och med den 1 juli ska Systembolaget lämna information om alla inköp med bankkort/kreditkort överstigande 500 kronor till kommunerna. Socialförvaltning eller motsvarande ska därefter kunna skapa sig en bild över om det finns tydliga riskbeteenden som bör utredas för att kunna göra rätt insatser i tid. Systembolaget kommenterar det hela med att det inte är något som välkomnas och menar att det blir en ökad risk för rån då de tror att alltfler kommer att välja kontantbetalning. De tillägger också att de inte vill förknippas med epitetet ”spritspion” som tvingas ange sina kunder till en myndighet. Dessutom menar de att det blir en tung administration för att klara uppgiften. https://xn--vrnamo-bua.nu/nyheter/nytt-uppdrag-kommunerna-far-okat-ansvar-kring-alkohol/
    1 poäng
  4. Stefan Tylner på Altyco har den egenheten att han kan verka sur och att man besvärar honom. Men det är en missuppfattning. Det är bara hans sett att vara, han är egentligen på gott humör. Har handlat av honom i över 20 år.
    1 poäng
  5. Här monterat personalhytten i dag på 30 bilen. Utan kran fick upp den på flaket med en telfer och ramper och rör. Det gick bra man klarar mycket utan kran men det hade ju tveklöst vart smidigare med. Men man tar vad man har tillgängligt idèr och tålamod
    1 poäng
  6. Hej idag så har det blivit kontrakt skrivning av vårat hus så det är sålt. Så nu väntar man ivrigt till att få tillträda det nya huset en gård med egen skog . Och så har jag fått tag i en trupptransporthytt till 30 bilen också som jag kikat efter ett tag en kanon dag med andra ord.
    1 poäng
  7. Portal box bearings: Small Bearing = TIMKEN JLM104948 Small Race = TIMKEN - JLM104910 Large Bearing = NTN 4T-JLM508748 Large Race = NTN 4T-JLM508710 Inner Oil Seal = STEFA CB 60X85X8 Retaining Nut = V1523031 MUTTER AXEL C3 17B73 (Available at Altyco Parts)
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...