Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-04-05 på alla områden

  1. På min gård utfordras hästar medelst pltgb 903.
    3 poäng
  2. Besiktningen gick bra och nu är den både regbesiktad som pickup och godkänd i den vanliga besiktningen tom 2021-03-15 Nya däck sitter på (285-75-16) ,nästa projekt blir nog blästring och målning av stål fälgarna som ser lite sunkiga ut.
    2 poäng
  3. H.Hansen- Låter som att du egentligen är bonden som driver gården. Utan vinsterna från den. Har aldrig hört talas om bönder som har möjlighet att resa ifrån sin gård på sådant vis, detta låter så otroligt bortskämt att jag skäms bara av att läsa det. Håller med tidigare talare, efter en tur in i väggen förra året så har jag tagit beslut som var jobbiga och styrt om verkligheten. Trodde givetvis att det ALDRIG skulle gå. Men är otroligt glad att jag gjorde det. Mår mycket. Mycket bättre idag.
    2 poäng
  4. Bonna trim med 2 hk extra Kolla annonstipset om du ändå har en bil över.
    1 poäng
  5. Ser helt ny ut efter allt arbete! Imponerande. .
    1 poäng
  6. Har du möjlighet till sjukbidraget och du tillhör de som inte pga av för låg ålder aldrig får pension så är sjukbidrag fördelaktigt, detta eftersom du behåller sjukbidraget och pensionen plussas på, men tillhör du de yngre som troligen ska vänta upp emot 70 år så är sjukbidraget en rejäl fälla. I mitt fall har man några hundår med "Vi kommer att betala ut 7 547 kronor till dig den 19 mars" men sen när man kan få behålla detta och ta ut tidigast möjliga pension då blir det guldkant med mer än det dubbla som man nu lever på. Logga in på pensionsidan och kolla upp och får du sjukbidrag på hög lön och den inte som min baserades på senast fasat jobb vilket var många år bakåt innan löneutvecklingen sköt höjd så får du troligen ett rätt ok bidrag sen tillkommer bostadsbidrag för penionär om du inte äger villan du bor i. Som pensionär/sjukbidragstagare får du sen om du orkar och vill jobba ett visst antal procent utan att pensionen påverkas och här är inte lönen utan bara timmar som räknas så du kan bli drängkonsult med någon tusen lapp i timpeng.
    1 poäng
  7. Ja vad ska man säga H.Hansen, för en utomstående som precis läst din text så är ju svaret enkelt. Det är inte värt o riskera hälsan och i värsta fall livet för ett arbete som inte uppskattas eller ens lönar sig. Finns djur på andra ställen som också behövs tas om hand eller maskiner som måste servas, så hade jag varit i dina kläder hade jag sett mig om efter annat arbete, boende finns nog också på fler ställen. Du hade ju inte varit den första som jobbade ihjäl sig tyvärr..... Lycka till
    1 poäng
  8. Ser ut som ett markankare för krigsbroar/färjor: https://mobil.unt.se/sigtunabygden/forsvaret-intog-skokloster-4765963.aspx 20 ton verkar ju rimligt
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...