Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Lollipop

    Lollipop

    Löjtnant


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      310


  2. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 619


  3. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      2 409


  4. Diffen

    Diffen

    Fänrik


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      155


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-06-02 på alla områden

  1. Övningskörning ger resultat, nu kan jag komma upp i 3:an i uppförsbackar, nästan ofta iaf. När jag provkörde slingan runt classic motor på kvällen före så hittade jag detta i motorrummet vid kontroll efter körning. Den där luftrenaren skall sitta på insugningsröret, inte ligga o gosa med generatorn . Som tur inget värre än ett mindre läckage av olja, det mesta av luftrenarens innehåll av olja var kvar inne i burken. Lyckan står den dumme bi eller hur var det? Fordonet låter som något helt annat än alla andra som åker runt i närområdet och kamouflaget duger bra verkar det som. Eller så är traktens vildsvin ovanligt kaxiga, hursom hittade jag en riktigt stor gris mitt på skogsvägen och den flyttade sig inte förens jag tutade på ca 15m avstånd. Helljuset var på också så om den inte var både döv och blind så måste den lida av antingen dåligt omdöme eller storhetsvansinne, dubbeldiagnos är ju möjlig iom jag sett sugga med små grisar vid flera tillfällen på hundpromenad.
    2 poäng
  2. Jag kom över en AL-KO dragstång från en gammal arbetsbod som skrotats. Själva kopplingsdelen med tänderna ser ut att vara samma, har inte dubbelkollat ännu, men skruv och mutter är av grövre dimension, så det passar inte genom centrumhålet på släpets dragstång. Det går säkert att borra upp hålet, tänkte bara meddela att det uppenbarligen finns flera modeller/skillnader som inte är så uppenbara om ni som jag letar extra dragstångsdelar.
    1 poäng
  3. Åkte R1'an igår, slutsamling Miltärområdet Skillingaryd framför Miliseum Soligt och fint i Värnamo när starten gick från bilprovningen som hade extra öppet och tidsenlig klädsel. video länk: https://ljsp.lwcdn.com/api/video/embed.jsp?id=cb1bc2f1-82ea-4cac-94bf-f31cdcdc6e29&startTime=214&pi=6abe6260-4989-4e21-bb2c-418abd228e13 Lite synd att de satt upp plastband för träff områdets parkering mot Miliseum vilket gjorde att folk nog trodde det var stängt, så trots tusentals fordon och riktigt mycket besökare var museet helt öde, tog en titt och på hela området såg jag ytterligare bara två som fotade utställda militärfordon men inne på museet var var det helt tomt på besökare. Två vackra fransyskor, man blir lite sugen nästa gång man ska bygga plåtis, laplander börjar bli lite osmidigt att klättra in i. Kustom på tyska.
    1 poäng
  4. Testade detta i Norska försvarets kameror under helgen, hade både kopior och original kläder med mej, . Satte på Byxor kopia och jacka original och satte mej bakom deras bandvagn som stog öppen så jag kunde se skärmen, Byxorna lyste som tusan, medans över delen av mej, alltså jackan var mörkare, men då det ej fanns något annat är ett berg bakom, så syntes jag ju klart och tydlig ändå. Bra det då de kan behöva se folk som är bakom vagnen i bland, Men skillnad var det på pirat och original
    1 poäng
  5. Blev inhandlat ett tranellsläp för något år sedan, svårt att inte låta bli o införskaffa ännu mer projekt mot bättre vetande..... Efter lite pyssel så är det nu på rull igen. Blev nya skivor, däck, fixa lampor, reflexer, kablage, koppling m.m. Fick tag i en 12 polig hane så att jag kunde göra en kabel för att använda släpen till militär bilarna förutom en std en 7 polig kabel för vanliga bilen. Skall bara måla 11:an med så att det matchar …. Är ju en väldigt behändig liten vagn, planer finns på att göra någon form av insats för att ha som en campingvagn efter 11:an i sommar /Diffen
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...