Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-06-28 på alla områden

  1. Ja ha då sitter man fast lite grann. Skulle dra loss 13bilen då fastnade jag med 30bilen på vägen till 13. 13bilen är numera loss
    2 poäng
  2. Blir inte mycket gjort här båten tar alltid all tid redan gjort första övernattningarna och fler kommer det att bli. Brukar ankra mitt ute i sjön vid en större sandbank från ett meteoritnedslag eller jätteflyttblock som legat och malt runt bildat en djuplagun se höger i bilden och en massa sand , en ca 750 meter lång och 75 meter bred sandstrand nu vid högt vattenstånd ca 60 cm djup med en fin stupkant till 5 meter att dyka från båt rätt ner i djupet . Det låg vatten djupet gör att det trots att det är mitt ute i sjön är riktigt varmt, allt varmt ytvatten trycks upp här bad temt som i röda havet, hade jag känt till detta 30år tidigare hade nog inte långresorna blivit av.
    1 poäng
  3. Mot håll finns i närheten i form utav en stor tall stubbe. Men tillvaron är inte alltid enkel jag måst fixa vajern till 30 bilen den för den gick utav när jag skull dra upp mej. Det var en gammal skada på den vajern. Och så ska jag se om jag kan få tag i ett block så jag kan dubbla linan. För det gick inte med enkel Lina men det är ju lite roligt samtidigt att bärga så upp kommer den men det är lite andra saker som är prio just nu så den får sitta där så länge.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...