Gå till innehåll

Ledartavla

  1. kristaga

    kristaga

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      877


  2. Johannes

    Johannes

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      1 198


  3. Johan Josefsson

    Johan Josefsson

    Löjtnant


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      540


  4. Sune

    Sune

    Kapten


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      422


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-08-04 på alla områden

  1. Fick lite bilder från en gammal bärgningsutbildning i Boden, dom hade den stora markankarsatsen men i detta fall använde dom en sats jag tror även fanns på gamla Bgtgb 965.
    2 poäng
  2. Jag hade förmånen att vara med på en samverkansövning som Trafikverket arrangerade för ett tag sedan. Där ingick ett moment där vi åkte färja med bandvagnarna. Då dök det upp ett bekant markankare Ena bilden visar också den hydrauliska uppdragaren av markspett.
    2 poäng
  3. Kommer omedelbums o köpa en lång fläta o skruva fast i ramen som kan släpa på marken (var ju en vanlig åtgärd mot åksjuka förr) /Elektrikern
    1 poäng
  4. 1 poäng
  5. Körning av bandvagn till vänster i hytten och körning av kran till höger?
    1 poäng
  6. Ahh, japp det var mitt nummer det. Minns att jag slängde ut lite trådar för ett tag sedan. Kul att det verkar vara på gång iaf, hur har du det med förgasaren? Farsan märkte att den som satt i original var lite väl häftig så han bytte till en 2 ports istället. Då fungerade det bättre. Avseende dokumentation och vilket chassi nr som står i regbevis får jag återkomma. Farsan skulle leta tag i dokumenten. Jag kröp runt och kollade på rambalken men lyckades inte se något nummer. Är det stansat rakt in på balken? Vi hade i alla fall förmånen att vårat sitter inne i hytten enligt bifogad bild. (Står ju på myrspråk där med men...) Jag får det till att det står HBT-1-67. Jag återkommer efter att ha kollat pappren. Tillsvidare får jag önska fortsatt lycka till med bromsarna. Jag nås enklast på mail om det är något annat. k.karner91@gmail.com
    1 poäng
  7. Bytta siderute på bilen min i dag. Den nye er åpnbar.
    1 poäng
  8. Fick en fundering en natt när jag inte kunde sova. Hur ska man kunna bredda fälgar smidigast utav svarv... plus att jag gärna vill göra de själv.. Som en blixt från klar himmel så kom jag på en idé! Har ju en sån där fin däckmaskin på jobbet som har en hjälparm att klämma ner bla låg profil däck. Själva grejen som trycker på däcket sitter bultar med en M8.. vinkelslipen har M8 hål för handtaget... skruva ur handtaget i med en pinnbult å gänga upp i hjälparmen.. Tadaaa... nu kan man styra höjden på vinkelslipen med peumatiken.. bara välja vart man vill kapa.. trampa på pedalen å lägga vinkelslipen emot.. å de blev fantastiskt bra resultat Så nu är de bara några fälgar till så har man sig en uppsättning.. men har inte däck till de nu... så jag får ta nån fälg då å då.. ingen panik.. Men de är några timmars jobb för varje fälg.. Hade inte gjort detta på daglig basis direkt
    1 poäng
  9. Bra med vinsch ibland. Det gick bra att lyfta av tältet från bilen men balkongräcket böjdes betänkligt när jag drog upp det på tgb:n eftersom tältet fastnade lite på takräcket. Får nog snickra ihop en trägrunka så man kan får en bättre vinkel på linan. Det finns ju många smarta "boat loaders" som funkar bra.
    1 poäng
  10. Abkati hade tidigare iaf, men hittade det inte nu när jag kollade. Dom är grossister, så man får hitta någon firma som kan beställa därifrån. https://www.abkati.se/ Annars dyker det upp på Tradera då och då. Köpte precis en stickpropp med 1,5 m kabel på Tradera, som jag ska göra en övergång till 7-polig av. Med LED-lampor i släpet så kan jag använda det till både 11:an och V70:n.
    1 poäng
  11. När verkligheten överträffar dikten: Biljakt slutade i gödselbrunn SMÅLAND En polisjakt i Högsby kommun i Småland slutade i en gödselbrunn. Polisen jagade en 18-åring som inte ville stanna – utan gömde sig i en gödselbrunn. Det är P4 Kalmar som rapporterar om händelsen. Det var under natten till tisdagen som en polispatrull i Högsby kommun fick syn på en bil som de ville stoppa. Bilisten ville dock inte stanna utan fortsatte att köra på småvägar som till slut ledde upp på en gård. På platsen hittade polisen bilen där förardörren var öppen. Polisen letade runt och såg senare ett huvud sticka upp från en gödselbrunn. Den 18-årige mannen fick hjälp upp av räddningstjänsten, som också kallades till platsen, och spolades ner med en brandslang. Mannen åkte ifrån polisen för att han ville undvika att gripas för olovlig körning, rapporterar radion.
    1 poäng
  12. Hammare och skära? Fina hjul för Sovjetisk lera ivf.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...