Gå till innehåll

Ledartavla

  1. PederB

    PederB

    Sergeant


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      50


  2. eimsy

    eimsy

    Fänrik


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      169


  3. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      5 623


  4. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 409


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-09-23 på alla områden

  1. Höstens KFÖ är avklarad. Mycket terrängkörning, där vi ordonnanser fick reka för de tyngre fordonen. En tur med svävaren hann vi också med under lördagen.
    2 poäng
  2. Godkväll busbygget som skulle hållas billigt och enkelt, har gått i graven! stressandet med att bygga 10 olika saker och objekt samt att ha all info i skallen och inget på pappret är nu nere på 1,5 objekt och det märks på detta projektet! allt gammalt är skrotat och nerlagt! det var dags att tänka om, öppna lädret en smula å fjäska för tanten! nu har jag gått all-in så att säga, och jag är mer än nöjd med mitt arbete än så länge ja just de, jo den har v8a inte färdig än, men räknar med att v8an ska vråla till vintern
    1 poäng
  3. Har funderat lite kring att skapa ett nytt topik/tråd Skrev ju visserligen att några större förändringar skulle ej ske, men detta ser jag som en mindre, och det är helt frivilligt att klicka in sej där och kika Tycker vi saknar ett ställe där seriösa företag som säljer delar till våra fordon, samt övriga gröna saker, då vi är många som vill ha tillbehör, kläder kuriosa att ha med och på våra fordon. Jo de finns överallt på nätet, bara att söka, Det tråkiga är att det blir ett väldans sökande bland bokmärken och googla fram det man letar efter, Klart alla kan vi ju inte samla. men de som vill synas här kan få chansen att göra det Men tanken är att fånga upp några och låta dem göra en post, där de skriver lite om vad de har och hur man kontaktar dem mm. Sedan låses och nålas de fast så inga kommentarer eller annat som stör, bara info från dem, och de får ta kontakt för att ändra så allt hålls seriöst och uppdaterat. Ja det blir en slags reklam för dem, men inget som är och stör ute i själva forumet. Och så länge de säljer saker som har att göra med just fordons delar och liknade, så underlättar det för många som söker delar mm Hoppades det kanske kunde bli en rabatt för forums medlemmar, som gentjänst. eller liknade. Om det visar sej att detta ger dem något tillbaka. Möjligen att det betalar en symbolisk summa som går till driften av forumet, inte för att det är något problem, men en dag kanske vi behöver support hjälp och det kostar. Tankar från Medlemmarna om detta ? MVH H.Hansen
    1 poäng
  4. Good Morning from Zambia! On the below picture, it seems to be a clear hole in the rubber cap, which leaks ATF consistently from the gearbox. Is this normal?
    1 poäng
  5. Såg något ryskt youtube bilbygeri för offroad adventure bilar kan ha varit den de byggde. verkar vara till salu i italien http://www.ladoga-trophy.ru/en/ http://foto.fuoristrada.it/Camion/bdz Jag säljer Volvo304 Tgb13 andrevis@interfree.it
    1 poäng
  6. Vet inte om denna TGB 13 har redan diskuterats men efter ha sett flera videos from Breslau Rallyt blev jag så imponerad att jag blev tvungen att göra lite mer eftersökning om projektet. Youtube
    1 poäng
  7. Undrar hur han lyckades med att få B30 vattentät, han kör som om det vore en diesel
    1 poäng
  8. Inte mer än att det sitter parabolic suspension parabolfjädrar fram, trimmad B30 turbo med egen motorstyrning som dem mappat i bromsbänk med lagom effekt för att hålla pålitligheten god. Jag hade byggt liknande om jag haft en liknande kaross med enkelhytt. Idag med min helkaross kommer värmen att vara svår att leda bort samtidigt som man vill rent i maskinrummet.. Sök Team Havast på youtube, så finner du mer info på engelska också.
    1 poäng
  9. Ställt tändningen på brytarlöst för första gången... Rekommenderar starkt brytarlöst 123ignition. Slipper hålla på med brytarspetsar och kamvinklar. Upp till 1500 varv och vrid fördelaren till rätt gradtal. Hur smidigt som helst och bilen går kanon. När jag var klar så pajade stroboskoplampan. Fast för 199kr på Jula så är jag inte förvånad. Det är alltid dyrt att köpa billigt! Fortsatt trevlig helg!
    1 poäng
  10. Japp såg just det: https://www.traficom.fi/sv/kevytautot Två anmärkningar av kommissionen Europeiska kommissionen gav Finland den 24 september 2018 den första anmärkningen om innehållet i de lagar som innehåller bestämmelser om lätta bilar. Enligt anmärkningen uppfyllde de föreslagna lagändringarna inte kraven i unionslagstiftningen, särskilt i fråga om unionens bestämmelser om körkort. Den föregående regeringen och riksdagen noterade kommissionens anmärkning, men ansåg att de föreslagna lagändringarna ändå tillräckligt motsvarade den tolkningspraxis som gäller unionslagstiftningen. Lagförslaget bedömdes vara ett lämpligt tillvägagångssätt för att uppnå målsättningen med den lagstiftning som gäller lätta bilar. Kommissionen gav Finland en annan anmärkning den 1 augusti 2019 om utkasten till de statsrådsförordningar som hänför sig till lagarna om lätta bilar och till Transport- och kommunikationsverkets föreskrifter. Innehållet i anmärkningen är i stort sett detsamma som i den anmärkning som gavs i början av beredningen. I den nya anmärkningen skärpte kommissionen dock sin tolkning av hur körkortsdirektivet tillämpas på fordon i den så kallade traktorkategorin. Undrar hur nuvarande svenska a-traktor regler ses av unionen? En helt annan reflektion: Har gjort många år på vägarna och olyckor har förekommit men vid ett tillfälle de åren när jag körde yrkesmässigt i gtb var mitt fordon inblandat i en olycka som jag ej ansågs var ansvarig för men som jag själv i mitt samvete tog på mig skulden för, förloppet finns med i tankarna nästan dagligen trots att det är över 30 år sen. Att framföra billiknande fordon körkortslöst utan uppkörnings krav och eller trafikmognadsålder innebär en ökad olycksrisk. Det är bättre att ungarna cyklar på varandra än kör över varandra med tunga bil liknande fordon och därmed slipper dras med funderingar på hur man släckt någon annans liv. Ett dåligt samvete är inget man vill ge sina barn.
    1 poäng
  11. Mer fynd i går. Åkte för att se om det gick att pruta på ett litet Elverket som ej startade för säljaren. 220 v samt 12 v. Drog några gånger i snöret där. Det startade ej. Och jag bjöd 300 kr för det. Så undrade han om jag ville ha en eldkorg modell större. Var tillverkat av smides järn, till ett speciellt tillfälle. Jag lastade i den med. På samma släpa låg det en Yamaha 3.5 Hk båtmotor. Som fungerade. Jag fick den med. Har en exakt lika hemma. Tydligen garage rensning. Så väl hemma drog jag 3 gånger i snöret till Elverket så startade det och fungerade. Vart en bra fynd tur Elverket 650 w. Toppar 750 w. Laddar 12 v 8 amp 20190919_190735.mp4 Båtmotor. Saknas bara kåpan undertill på motorn. Den har jag från min tredje äldre Yamaha motor som är utan växlar. Samt som varit trasig i typ 17 år. Fan den som spar han har Fridens folks.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...