Gå till innehåll

Ledartavla

  1. kristaga

    kristaga

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      878


  2. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      2 409


  3. Wingflyer

    Wingflyer

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      2 843


  4. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      2 231

    • Innehålls Antal

      2 470


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-10-08 på alla områden

  1. I helga tok jeg og faren min Willysen vår fram fra nesten femti års lagring. Flere bilder her: http://terrangbil.net/forum/index.php?/topic/12420-kristagas-willys-cj-3a-apu/
    1 poäng
  2. I helga kom Willysen fram fra nesten femti års lagring. Som småbarnsfar har jeg begrensa tid, men jeg skal prøve å få restaurert den til bruksstand. En kamerat skal sveise rusta bare jeg får av karosseriet. Fikk av alle boltene som holder karosseriet fast til ramma, men rattet vil ikke av. Det sitter dønn fast.
    1 poäng
  3. Att köpa vätskor från utlandet och fraktat hit kan sluta illa, fick bromsdelar samt div övrigt flytande i en låda med en brusten 5 liters classic olje dunk, lagom kletigt.
    1 poäng
  4. Har någon försökt logga in idag och mötts av en tom sida? Det var när domänkontrollen skulle flyttas från twocows till crystone någon gång i natt något gick fel. Jag hade ingen aning om det, de flyttade tydligen på hundratals domäner och fick ett styvt jobb att rätta till felet. Sedan någon timme är vi tillbaks igen... /WF
    1 poäng
  5. JDW har blivit stående ett tag pga annat, provstartade i torsdags o varmkörde o kollade alla lysen och så I dag 9 mil västerut till torpet. När jag öppnade bommen för sista kilometern så såg jag att höger halvljus givit upp. Åkte in och hängde på vägsladden, körde ut till avtagsvägen för att vända och märkte då att det rök oroväckande framför...... Visade sig spruta en stril glykolvatten från slangfästet på toppen. Eftersom det även vart en sväng till tippen innan, ja eller ÅVC så var verktygslådan urlyft.... Så en promenad på en km tillbaka till torpet för att hämta verktyg och en vattenkanna. Gick att få tätt, men tempen var oroväckande hög, fladdrade dock ner lite så jag vände och krokade it. Körde till första mötesplatsen där man kan kroka av sladden, men nålen dippade ner mot 90 så jag fortsatte... (är en bit med skog/stenigt så måste jag lämna sladden där så tar jag mej inte ut o ingen annan in. Men det gick tillbaka så jag kunde kroka av, dock runt 120 grader..... Körde fram till torpet, fyllde litegranna i påfyllningen. Men under tiden jag provsköt studsaren o kontrollerade ett antal pass så fick JDW svalna. Sedan dax för 9 mil hem (200 m nedförsbacke totalt)..... Tempen steg snabbt upp mot 120, vart några dippar då tempen sjönk, oklart om vattenpump och/eller termostat krånglar, att det ändå vart några dippar indikerar termostat. Stannade vid OK i Arvika på en "diskret" plats. Ångbastade lite med vattenkanna'n för att få ner tempen. In och handlade en 13 PU nyckel för 50 spänn, och tänkte ta bort termostaten när det svalnat. Lirkade loss ena bulten vid termostaten, men den andra sitter en kabelklammer på så den fick jag inte loss. Så då tog jag bort slangklämman o tryckte ner "piggen" på termostaten så den hamnade snett.Slangen var tom..... Fyllde vatten direkt förbi termostaten o satte tillbaka slangen. Fortsatte de sista 6 milen o det knatade ganska fort upp mot 90 grader, stannade halvvägs o kollade vatten nivån som var OK, slangen från termostaten var dock varm så det flödar. Tempen hade dock stigit till 120 när jag startade igen och hamnade på ett lite högre temp än innan jag stannade, verkade dock vara flöde. Körde igång värmarna när jag stog på gården hemma, men det verkade inte ta nåt i expansionskärlet ändå, så evt finns luftficka nånstans. Men rimligtvis funkar vattenpumpen och det får bli termostatbyte.
    0 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...