Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Sune

    Sune

    Kapten


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      422


  2. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 619


  3. jeep_tom

    jeep_tom

    Fänrik


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      172


  4. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      3 336


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-12-22 på alla områden

  1. Körning i lördags, det var mkt vatten..
    2 poäng
  2. Vi har blivit inbjudna att ha en sammankomst i Olerum. Söderköping. Östergötlands län. I samband med SOT. Som hålls Lördagen 2020 07 11. Vi får ta Även Fredagen och Söndagen till sammankomsten.Även tunga fordon är välkomna. Brasklapp om det är ovanligt blött i markerna blir körning med tunga fordon begränsad. Planer på en längre tur i och på gamla traktor vägar och skotar vägar i skogen finns. Mer om det längre fram. Viss el kan ordnas till campen. Annars vanlig natur camp. Dass finns dock i anslutning till camp och möjlighet att fylla vatten förråd. Affär och bränsle station finns i östra Ryd några kilometer bort. Fin bad sjö i närheten. Dock behövs nog ett fordon då det ej är gång avstånd.Kostnad för helgen är 300 kr som går till markägaren och offroad klubben.Viss förtäring brukar finnas på plats i form av kaffe och något till. Olerums berömda Hamburgare serveras i alla fall på lördagen. Skall se om det går att ordna även på Söndagen om önskemål finns.Mvh http://terrangbil.net/forum/index.php?/page/index2.htmlKontakta H.Hansen vid frågor.
    1 poäng
  3. Hoppsan, ramlade nyligen in 2st BV202or i samlingen. Tanken var att bara köpa sjukvårdsbandvagnen, men säljaren tyckte de var lika bra att jag köpte bägge så =) Bra komplement till min 206 samt 2062 =) Den blåa 202an får vi se vad som händer med, kan bli så att den avyttras lite längre fram. har inte plats för den inomhus så
    1 poäng
  4. Här är då lite aktuella bilder på valpen min, inte den mest städade.
    1 poäng
  5. Kom igen nu.. jag behöver motiveras att bli klar med mitt ovh Mickes projekt.. Vad tycker ni andra om plats och datum, visst kan det bli bra, är ju lite närmare Sthlms trakten denna gången? Jag hoppas att jag kan samla ihop mitt gäng dit iaf.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...