Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Johannes

    Johannes

    Major


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      1 198


  2. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      3 336


  3. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      5 623


  4. Diffen

    Diffen

    Fänrik


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      155


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-01-05 på alla områden

  1. God fortsättning kamrater! Fin dag i skogen idag, det regnar inte alls!
    3 poäng
  2. Elände, fånga in den och släpp lös den i riksdagen.
    2 poäng
  3. Nu var det ett tag sedan igen... Nåja nyårsdagen infann sig lite inspiration till att börja med M 37:an. Frigjort runt B 36:an som sitter monterad så den kan lyftas ur. Sedan väntar lite svetsjobb, och inte fullt så illa som jag trodde men absolut inte jätte bra
    2 poäng
  4. Tack för service även här, snabba svar gillas. Då hör jag med nån av dem.
    1 poäng
  5. Tack Svana, jag drog i väg ett mejl till RÖA (enligt burken) nu i em och fantastiskt nog så svarade de på en söndag, snacka om service De svarade följande: Hej Tack för din förfrågan. Tyvärr så säljer vi inte till privatpersoner då vi enbart är grossister. Kontakta gärna någon av våra återförsäljare, Syntema Eskilstuna. Älvsjö, Tibro eller Linköping. Du kan även köpa genom Fellessons i Växjö eller Tinter i Kållered eller Skövde.
    1 poäng
  6. Såhär ser burken ut. 2-komponent färg.
    1 poäng
  7. Strömmer går från batteriet till startmotorn. De använder startmotorns + pol som kopplingspunkt. Därifrån går matningen till säkrings dosan. Om jag minns rätt så är matar sidan den som är mot passagerare stolen och utmatning de som går mot framrutan. . På undersidan av säkrings hållarna är det byglat så en kabel kan mata flera säkringar.. Det är några kontakstycken på vägen till instrument brädan. Kolla även om de ärgat. Lätt hänt att regnvatten läcker igenom listerna då regnvatten saknar ytspänning kryper det in lättare. Och kontakstycken kan lätt bli blöta då med snabbare korrigon på dem.
    1 poäng
  8. VolToy turns into what I hope. I hope. Made in Sweden.
    1 poäng
  9. Dagens nöje, vargyl i nära anslutning till huset. De är inte särskilt bekymrade över det där med människor. Har haft vargskit i trädgården tidigare och statlig jycke på altanen. (För några år sedan) Inte hört dem yla tidigare.
    1 poäng
  10. Uppgradering klar utan störande drift stopp.
    1 poäng
  11. Tjusigt värre Svana vilken grön kulör o glans har du?
    1 poäng
  12. Tusan vad skönt, nu har jag bar att smyga ut runt kl 22 och släcka till djuren, sen har jag gjort mitt Jul och nyårs pass. Sov morgon och vila en dag är det prio på nu. Sedan fira dotterns 9 års dag, sen måste jag jobba lite till nästa vecka , Efter det hopas jag på lång ledigt, och göra det som jag vill på dagarna. Nåja synd om mej för att jag jobbat jul och nyår är det inte. Gjorde klart det sista nu innan helgen, med först en vecka på Malta i April. och en vecka på Teneriffa i Oktober. Lite skumt den där semester bytar klubben, då har vi gjort av med 160 XP. av 1000. Ja när de resorna är gjorda. hur tusan vi skall kunna blåsa de sista 840 Xp vet jag inte. Jo XP är typ valutan man byter mot hotell, mat mm Nu gäller det att börja planera för årets militärfordons träffar. familjen borde vara nöjd med de två veckorna . Man måste ju få lite militärfordons tid med Fridens folks
    1 poäng
  13. ..och sedan vanlig fästgrund och slutligen grönt. ÄNTLIGEN!!!
    1 poäng
  14. Och epoxyn ligger nu. Imorrn blir det mer grundfärg, sedan slutligen grööönt i 2-komp.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...