Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      3 336


  2. Johannes

    Johannes

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      1 198


  3. sdt

    sdt

    Sergeant


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      53


  4. Vinkon

    Vinkon

    Administrators


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      4 348


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-01-07 på alla områden

  1. Det har hänt en hel del sedan sist. Efter ca 1 år är nu äntligen 4-hjulsdriften tillbaka. Problemet löstes genom att jag köpte en hel begagnad axel, flyttade över lite fästen och gjorde iordning. De senaste dagarna har valpen blivit flitigt använd, det är så grymt skönt att problemet är löst! Något som också hunnits med sedan sist är att bygga förvaringslådor och plant upphöjt golv. Dessutom håller jag på att göra i ordning fälgar till nya däck. Och en Hi-Lift har jag också skaffat.
    2 poäng
  2. 1 poäng
  3. Elände, fånga in den och släpp lös den i riksdagen.
    1 poäng
  4. Dagens nöje, vargyl i nära anslutning till huset. De är inte särskilt bekymrade över det där med människor. Har haft vargskit i trädgården tidigare och statlig jycke på altanen. (För några år sedan) Inte hört dem yla tidigare.
    1 poäng
  5. God fortsättning kamrater! Fin dag i skogen idag, det regnar inte alls!
    1 poäng
  6. ..och sedan vanlig fästgrund och slutligen grönt. ÄNTLIGEN!!!
    1 poäng
  7. Tack för erbjudandet men jag har krängt klart de hjul som behövdes fixas. Men du är naturligtvis välkommen att komma förbi för det! wd40 ska jag prova nästa gång! Jag har haft såpavatten så jag har varit tvungen att dona inne värmen där det är mindre plats att veva runt med verktyget, annars frös det gärna ute i hallen. Tanken är att beställa vaselin, det borde rimligen klara minusgrader.
    1 poäng
  8. Härligt Hasse.. det ska vara enkelt och smidigt när det går. Micke är på semester med snöskotern uppe i norr, så jag sköter garaget och mekandet själv. Rostfria snorkeln är sågott som klar.. lite polering kvar. Imorse såg det ut såhär i min 13.. äntligen färdigslipat inne i skåpet och klart för epoxygrund..
    1 poäng
  9. Om du pumpar och flotören lyft och stängt intaget av bränsle så blir det väll övertryclk? Känn lite på kolvarna (i förgasarna) och jag skulle prova att köra lite på startgas / skruvat ur stiften o kollat / "tvättat" dem med startgas o kolla gnistan.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...