Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-01-20 på alla områden

  1. Hej på er alla ,hoppas alla har en bra dag. Jag ska registreringsbesiktning min Sjukvårdsbandvagn den 5 feb och undrar om någon vet vilka dispenser jag måste söka av transportstyrelsen? Jag vet att jag måste söka dispens som minst omfattar styrningens funktion (ej automatisk återgång samt att den slutar fungera vid tryckbortfall). Mvh Simon
    1 poäng
  2. Elverkskärra https://www.blocket.se/annons/jonkoping/elverkskarra/88118742
    1 poäng
  3. Div motorer 912 mm https://www.blocket.se/vi/88916206.htm
    1 poäng
  4. Dessa dispanser sökte jag när jag registrerade min som tung terrängvagn. Ansökan: (VVFS 2003:17) vägverkets föreskrifter om terrängmotorfordon. F27A HYTT, TYPGODKÄND kraven i 15 kap 2§ förarhytt av godkänd typ inte dokumenterade. BROMSSYSTEM kraven i 12 kap 2§ intyg om bromssystem är inte uppfyllda. Beslutet:
    1 poäng
  5. Prolog På lördagen vart det nån timme över som främst ägnades åt att få i det främre stiftet, sitter ju en konsol o utbuktning som precis gör att mitt spärrskaft med förlängare inte får plats, sen när man väl får dit stift o skaft är slaglängden ca 2 knäpp mellan allt annat... De sista fyra stiften är inga bekymmer.... Gjorde ett startförsök utan att göra nåt med förgasarna, det snurrade igång, lite oroväckande svart rök, och det gick inte att få tillbaka choken... Visade sig att när jag drog tändkablarna så hade chokewiren kommit i spänn, nåväl efter att det fixats, ny start o ut o provköra. Efter avkylning ny kallstart i dag, och det startade ua, ingen anmärkningsvärd rök ur avgasröret även om det inte riktigt känns som det är full kraft, så det är antagligen fortsatt nåt med främre burkarna? Nån som har ett tips på bästa verktyg för främre stiftet? Tack för tips o hejjarop!
    1 poäng
  6. Här är en liten samling av mina olika fastkörningar och bärgningsövningar:
    1 poäng
  7. Nu har jag klippt ihop en filmversion av de olika bärgningarna:
    1 poäng
  8. Tog en lite filmsnutt på världens största dieselmotor och uppstarten av den. Mycket sevärt och trevligt museum som har fri entree och parkering detta är ett måste på bucket list för alla oss dieselnördar. uppstarten sker vid 6:15 minuter
    1 poäng
  9. Kolla nya avsnittet av Motornörd på youtube. Det är ett sevärt repotage om oss i Södertörns tgb gäng, några av oss iaf.
    1 poäng
  10. Och sista avsnittet del.3
    1 poäng
  11. Bild på monterad kloss på min 13 bil. Skruvarna är M12, gänglängd 50mm med insexskalle och 12/9 kvalitet.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...