Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-03-23 på alla områden

  1. Blev lite inspirerad av denna tråd.. så jag gav mej på mina bromsservon för att se hur de mådde och lite uppsnyggning. :-) Huvudbromscylindern hade precis börjat bli tråkig inuti och utanpå för all del, så den fick sej en omgång nya packningar och en skvätt färg. Bromsservona verkade faktiskt ha fått nya membran och lite annat vid något tidigare tillfälle för allting inuti var riktigt fräsht och nogsamt insmort med bromspasta.. Men de var som sagt fula som fan.. så det blev till att snoffsa upp dem med. Medan jag ändå var och kröp inunder så åkte säkerhetsventilen ned den med.. isärplockning och rengörning.. den var i övrigt fräsh... blir ny kontakt dock.. hade förståss haft av den lilla plastpinnen.. rätt viktigt att skruva bort den lilla rackarn när man luftar bromsar.. Uppdatering; lade till två bilder, dels på bromsservot med vacumkolven lossad samt en på servobromscylindern isär.
    2 poäng
  2. Kvällens arbete.. egna knäckta alu.lister till masoniten runt dörröppningarna bak. Passas in och sedan blästras och in i lackboxen. Snart klar med masonit och alujobbet. Ser att mickes 11-bil kom med på övre bilden. Han håller på att hänga på sina dörrar och montera ihop dem på plats.
    1 poäng
  3. Blinkersen på 202 var samma som på alla andra produkter, dvs hjullastare, som lämnade Arvikaverken. Finns liknande på Swedol, har vita/orangea på släpkärran fast de är lite mindre
    1 poäng
  4. https://www.blocket.se/annons/uppsala/tgb_30/88659494 TGB 30
    1 poäng
  5. Kände för att lägga upp lite mer bilder på min älskade vagn ♥️
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...