Gå till innehåll

Ledartavla

  1. ballan

    ballan

    Fänrik


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      230


  2. Johannes

    Johannes

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      1 198


  3. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 623


  4. Dkadventurer

    Dkadventurer

    Sergeant


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      108


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-07-04 på alla områden

  1. jag har hasplåt på min 13 ingen jättegrov plåt typ 5mm domex 355. min tanke var att om man kör stutt i en sten eller dylikt så har man en större yta som tar upp smällen iställett för att handbromstrumman hakar i. är du intresserad kan jag fota lite hur jag har gjort
    2 poäng
  2. Jeg ville "opdatere" min fremhjulsdrift knap så jeg kunne køre i låg med kun 2wd Jeg søgte men kunne ikke finde. Jeg havde for mig at jeg havde set et billede hvor systemet var tegnet på oversigten for framhjulsdriften, jeg fandt billedet på min pc. jeg kan ikke huske hvem "forfatteren" til det var. Men nu er det altså her - let at finde. Og tak til "fortatteren" hvem du så end er?
    1 poäng
  3. Provmonterade min lilla vajerkran i onsdags så har jag iallafall något att lyfta "lättare" saker med som är tunga att lyfta själv ..
    1 poäng
  4. Nu har det hänt grejer. För någon vecka sen bytte jag ut mina spretiga bladfjädrar mot bättre begagnade. Fram visade det sig att det saknades ett blad i fjädrarna som satt på. Kanske ville brandkåren ha lite mjukare komfort i hytten. Eller var det nåt eget för de civilsålda bilarna tro? Bilen kom i vart fall upp några cm till över golvet med dessa fjädrar. (Det irriterande sidlutet åt vänster är dock kvar) Sen.... Tömde jag spargrisen och köpte mina drömmars däck. Creepy Crawler 37x12.5 16 Blev en väldans skillnad på utseendet, till det bättre ^^ Komforten blev dock en smula sämre med däck som blir platta när de står still osv. Men dessa känns mer lättstyrda och lättrullande än silverstonen. Fick hälsat på hos Gravander med så han fick bistå med lite esabsmälta. Reservhjulshållarn var ju tvungen att både höjas och förlängas ut. Kom ändå inte över Gravanders takhöjd trots högre däck och bytta bladfjädrar... Men ett par cm högre frigång under axeln är det som räknas tycker jag. ^^ Nästa utrustning att få in får bli kompressor nu, måste kunna fylla upp däcken innan hemfärd. En före bild från sidan.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...