Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      3 336


  2. Diffen

    Diffen

    Fänrik


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      155


  3. Fredrik L

    Fredrik L

    Moderators


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      2 438


  4. Lollipop

    Lollipop

    Löjtnant


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      310


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-07-12 på alla områden

  1. Kanon trevlig helg med jättefint kör område och faciliteter till olerums gänget Tack Hasse, för initiativet med mera o få ihop lite tgb folk från forumet, var kul att träffas. Rullade iväg söderöver tidigt imorse vid 5 så hoppas jag inte väckte för många... Trevlig semester alla
    4 poäng
  2. En toppenhelg men fin körning och trevligt sällskap är nu till ända. Instämmer med övriga att det var trevligt att få ett ansikte till några forumnamn
    3 poäng
  3. Tack Olerumsgänget för denna helg! Bra anordnat och fint område
    3 poäng
  4. Overnatting ved Norsk vegmuseum på Lillehammer i kveld.
    3 poäng
  5. Tack för en underbar dag i Olerum idag med Micke, härligt att träffa några av er och se fina körområdet i Olerum. Fantastisk miljö med fin anläggning och perfekta Tgb11/13-spår. Önskar er en fortsatt trevlig helg.
    3 poäng
  6. Hemma igen, synnerligen trevligt. En ny sorts träsmak efter summa 30mil i 40tals bil.... Telefonen verkar inte vilja lägga in bilder just nu så de kommer lite senare.
    3 poäng
  7. Hasse. Stora tack som sagt. Mycket imponerande skog och fina slingor med bra utmaningar också. Önskar att vi skulle kunna köra nåt sånt här årligen hos er, när det är varm årstid att tälta för oss som inte har lyxalternativ. Jag vill väldigt gärna komma och köra hos er när min bil är klar. Många tummar upp till Olerum Offroad och Hasse!
    2 poäng
  8. Tack för en suverän helg och speciellt tack till Hasse för arrangemang och engagemang och all extra hjälpen du gav oss. Vi har haft jättekul med de svåraste terräng spår jag någonsin försökt mig på (även om de andra kallade dem E4:an ;) ), massor av trevliga människor och mysiga kvällar med rövarhistorier vid brasorna. Idag avslutade vi med ett toppen-dopp i den mycket vackra bad sjön.
    1 poäng
  9. Var längesen jag uppdaterade något här. Vart hustillbygge samt tillökning i familjen, men nu har jag iallafall kommit igång med lite åtgärder. -Renoverade förgasare. -Byte urtrampningslager. -"Lagat" gaffeln för framhjulsdriften. -Storservice med nya oljor i lådor och motor -Bytt diverse dåliga slangar för bränsle och vakuum. -Börjat förbereda bilen för rostlagning av kaross och kommande ommålning. -"Renoverat" en död torkarmotor Osv. Besiktning om ca 2 veckor så vart en hel del småfix för detta. Även beställt 123 tändning som bör komma hem i veckan. Fräscha förgasare Lådan hänger i luften. Testade med ett urtrampningslager för volvo 164, såg väldigt annorlunda ut men det verkar göra sitt jobb ändå. Mässingstapparna i gaffeln för framhjulsdriften var rejält söndertuggade. Bytta mot nya så nu fungerar det igen. Nytt och gammalt urtrampningslager. Vet ej varför det blivit så här. Samma volvo-nummer men olika skf-nummer. Passade bra ändå och fungerat hittills samt att det var halva priset på detta för 164 jämtemot ett "original" tgb-lager. Kanske är nån förstärkt variant i tgb? ' /> Passade även på att koppla om så det går att köra på lågväxel med enbart bakhjulsdrift efter ett principsschema jag hitta här på forumet. En mycket enkel modifikation som kommer va väldigt användbar för mig när jag backar in bilen i garaget som ligger i en trång gränd.
    1 poäng
  10. Hej! Det blev inte bara en utbyggnad av ladan utan även ett helt nytt boningshus men nu är valpen på gång igen. Nu är valpen hemma i garaget och har fått en uppfräschning i karossen efter en hel del arbete i skogen dom senaste åren. Planen är att göra en översyn mekaniskt med lite nya bromsrör och en stor service innan det drivande släpet får komma in i garaget i stället. Släpet är lackat och ihop monterat i chassit och ska bara få lite ny färg på utsidan av flaket samt sista dragningen av el och vakum. Planen är att det hela ska vara i full drift fram på vårkanten. Jag ska återkomma med lite mer bilder framöver. Ted, jag såg att du hade tröttnat på ditt projekt, tråkigt men så kan det bli ibland. Finns det någon annan som har ett drivande släp till sin valp? Finns en film på Youtube med en från Stockholm.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...