Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/17/2020 in all areas

 1. 1 point
  Hej, jag fick nyligen hjulhaveri när jag fin åkte lite bandvagn i stan hemma. Och i samband med detta fick jag släppa på bandet. Så min fråga när bandkontroll och bandspänning? Hur gör jag?
 2. 1 point
  Var en perfekt dag för en bilutflykt som råkade passera Båstnäs:
 3. 1 point
  40km/h med min 202, då måste jag ta i
 4. 1 point
  Lite hjulafton idag. Det blev lägre än tidigare men rullade så mycket lättare och inget direkt störande däckljud mycket mjuka, lättstyrt. Vid vissa hastigheter helt tysta vid vissa lite mullrande. Provade en liten db test på motorväg (mätaren fortfarande lite långsam mot gps) så runt 90 och ca 74 -75db lite motvind snett från sidan takluckan öppen för att höra däckljud det som ger db utslag är nog vxl-låds och turbo vinande. Hängde dit ett oregat michelene men borde nog för utseendets skull handlat ett nytt.
 5. 1 point
  Jag köpte en sådan för några år sedan och tycker att den har fungerat när jag har behövt den. Spridarkilen kunde ha varit starkare, men det handla nog mer om att jag har försökt använda den till saker den inte var tänkt till. Det enda problemet jag har haft var att returfjädern i kolven släppte och då började den söla ganska mycket olja. Ena skruven till den satt bakom hydraul-anslutningen så den var lite knepig att hitta. Jag använde den bl.a. till att rikta hela fronten på min valp som var lite intryckt efter en krockskada. Med tryck mellan dörrlås och a-stolpe var det en bagatell att trycka hela fronten framåt. Får du bara in kolven så kommer saker att flytta på sig!
 6. 1 point
 7. 1 point
  Redigt haveri I Ibok REMO sidan 42 - 43 finns följande: (finns att ladda ner under "filer" om du inte redan har den) I lumpen fick jag lära mig att på bv206 körde man i typ 40 km/h och lät vagnen stanna av sitt eget motstånd innan man kollade spänningen, för att sedan upprepa en gång. Hur relevant det är för bv202 vet jag inte men jag gjorde så i början innan jag lärde mig se när det behöver spännas. Hoppas det var svar på frågan?
 8. 1 point
  En tanke slog mig: en skanner "tittar" ju rimligen i en riktning utan aspekt/vinkel, borde inte det gå att utnyttja till att göra ritningar av platta packningar? En B20-vattenpump fick utgöra testobjekt. Ställde den på morsans skanner med en plastficka mellan så det inte blir skit och repor på nåt dyrt. Till min förtjusning behövde jag inte ens bygla över locket för att skannern skulle skanna med den öppet Skannad och klar Eftersom jag har impellern i mitten med lätt uppmätbart mått fick den utgöra referens som den inskannade bilden anpassades efter. Bara att kleta in mått efter det... Behöver ju inte vara 100% heller. Tadaa! Var det inte likt så säg? (bilden är tagen snett från sidan för att visa lite av tjockleken) Bara att skicka ritningen till nån cnc-firma för att få lite reducerat pris på nån ovanligare packning än så här, eller så skickar man till nån galning som jag som tänker skaffa allt från fräs-cnc till laser-cnc
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...