Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Robert Hansson

    Robert Hansson

    Korpral


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      21


  2. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      530


  3. Dokatd

    Dokatd

    Korpral


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      15


  4. MrOlsson

    MrOlsson

    Korpral


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      15


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-12-08 på alla områden

  1. Har lämnat Land Rover världen och köpt mig en Land Cruiser 200. har modifierat den lite lätt med winchkofångare,lasträcke och lite ändringar inne i bilen, men släpet är kvar!
    4 poäng
  2. They have an oversized body and they interfere with the axle weld bead. Because the air chamber is separated from the oil it doesn’t make a difference if they are upside down or not. And because they are an oversized body they will handle heat much better. These also have a 3-way adjustable valve to change the dampening to adjust for being in the front or back of the truck or to accommodate the preference of the owner. And finally they are a very cheap alternative to Koni.
    2 poäng
  3. Gabriel Gas SLX adjustable shocks modified for the TGB11. Part 89409. Ride is very controlled and more appropriate for the parabolic springs. Not a 100% perfect fit but they do the job well. The bushings are the correct size, the only modification needed is to cut the steel shroud off and mount the shaft side down. The length is appropriate for my application and allows a bit more down travel.
    2 poäng
  4. Renoverings-klipp gör sig nog bättre här än i terrängbaserat, tror jag... En farbror som är glad i hågen som sysselsätter sig med att renovera en Studebaker-vessla: (första videon på hans spellista som är länkad)
    2 poäng
  5. Blev en besiktning idag utan anmärkning Men det höll på o gå åt pipan, besiktningskillen kom ut och sa att han inte hitta chassie numret ( varken någon plåt i hytten eller på ramen). Under alla år jag haft bilen kan jag inte komma ihåg det varit ett problem. Jag sa att det borde vara på höger rambalk fram men han kunde inte hitta efter mycket skrapande. Det mindre roliga var att om man inte kan konstatera identitet så måste han anmäla omreg...... I ett sånt läge är forumet ett härligt hjälpmedel. Sökte och hittade en gammal bild som Klas B lagt upp som visade ställe där det kan vara instansat. Kunde inte se något men efter en del rengöring, skrapande, putsande och ljuset i rätt vinkel så framträder numret.. och bes killen var nöjd. Kan inte komma ihåg att jag sett det där tidigare men minnet är kort. Lite tokig plats att stämpla nummer på med tanke på den utsatta ytan..
    2 poäng
  6. Har införskaffat 2 band från bv 206. Tänkte bygga nåt bygge med styrbroms. Nån som har nåt tips på hemmagjord underrede eller vet av ett original. Drivhjul och bärhjul kan jag fixa men övriga tips mottages gärna.
    1 poäng
  7. Det blå noteringarna och meddelandena är svåra att se i det bruna fältet.
    1 poäng
  8. Den blir ju inte helt gratis. Nyss haft säljaren på telefon den har troligen gått något lite till ev mätarstopp, en gång besiktigad så den har tilldelats nummerplåtar sen aldrig använd på väg. Det här är en c202 av tidiga första serien troligen en av de som skulle till afrika, ingen värmereglage och inga stålkastartorkare mm.
    1 poäng
  9. lågmilad man blir nästa sugen på att handla enl mätaren något på 400km och enl bes 50 mil.
    1 poäng
  10. Avdelningen "vi tar det nån annan dag..."
    1 poäng
  11. Skall lite smått trött skruva tillbaka flak locket i dag. Rev av allt i går och körde 18 mil för att köpa en kåpa. Var väldigt tydlig med att jag endast var intresserad av kåpor från/till Nissan Navara 1998 -2005 årsmodell. Nyare passar inte. 'Det kan jag intyga nu. då den jag skulle köpa visade sej komma från en årsmodell 2006, och var för bred . Bara vända om och köra hem 18 mil igen . Så skall jag trotsa corona rekommendationerna. Ja de att stanna hemma. Lastar bilen i dag. I morgon bär det av mot Värmland igen, för Julbord mitt i skogen. Vi blir bara max 7-8 pers och en hund. Sover i tält med dottern och hunden. Skall inskaffa långa skruvar i dag. tips om det är frusen mark är att ta med skruvdragaren och skruva ner "tältpinnarna" Hoppas på snö och en bra rek på en ny sträcka av Svenska rallyt, ja om det blir något i vinter . Fridens folks.
    1 poäng
  12. Jag är väldigt nöjd med traktorn, har väldigt bra nytta av den året runt.
    1 poäng
  13. Det är en Volvo BM Valmet 705-4 från 1983 @Svana Så lite av varje kan man säga.
    1 poäng
  14. Gjorde en ny nedre ruta i plexiglas till traktorn. Varmt och gott om knäna nu trots 12minus ute. Passade på att skota lite ikväll, 2st Biltema "gen2" led arbetsljus bakåt. Lyser helt okej tycker jag.
    1 poäng
  15. "Nu står julen vid dörren" Men det var inte hjulpynt utan bara ytterligare en läckande alu fälg som fick ny tätkant lite porer avgnodda och ett finger stryk längs tätytan med limtäta . Varför fälgtillverkare väljer att gjuta i skrot alu är märkligt.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...