Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Frippe S

    Frippe S

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      873


  2. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      3 336


  3. Trekster

    Trekster

    Korpral


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      27


  4. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      530


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-12-26 på alla områden

  1. Här är allt som vanligt.. känner ingen som varit eller blivit sjuka, jobbet är som vanligt med nu hög orderingång och inhyrda mekar och svetsare från 4:e januari och fram till sommaren. Det är svajigt men funkar. Scania och Volvo lastbilar som inte leveraredes i höstas kommer nu på rad till oss, bara tacka och ta imot såklart. Dem få dagar det varit lugnt i verkstan har vi tagit bönders maskiner och redskap som inte hunnits med tidigare, lite grävmaskiner för hydraulik ombyggnader, skogsmaskiner och vägverksfärjor som byggs om till batteridrift. Så det rullar på. Kan erkänna att en permittering står på min önskelista, så man får vara i garaget och fortsätta med terrängbilen. Såhär ser det ut nu.. målat i motorbrunnen. Dax för nya slangar och bromsrör mm.
    1 poäng
  2. Ja, Corona verkar slå olika, farsan som är 76 rullstolsbunden och har KOL hostade sig igenom det och mår nu mer eller mindre som vanligt medan jag känner folk i 30 års åldern som legat inne med syrgas.. Och trots permitering så hade företaget bara råd att ha kvar mig 2 mån utan uppdrag, tur jag hade 6 mån uppsägningstid.
    1 poäng
  3. Det är det som är det lömska med denna sjukdomen, hälften märker inget o sen finns hela skalan till de som inte kommer ur respiratorn, vilka som får kvarstående bekymmer med nedsatt lungfunktion osv vet ju inte än. Skyddsnäten för att ta hand om både företag och individer har regeringen lyckats att göra så krångligt att en del ersätts "utan att det märks" i bokföringen fast det finns kapital i kassan till helt missa vissa kategorier. Så företag som egentligen inte är livskraftiga hålls under armarna medan andra verksamheter med livskraft går under och kanske drar med sej ägarna med skulder kvar,
    1 poäng
  4. 2021 blir nog bättre för alla och fler får nog en tankeställare om prioritering. Jag hoppas på en varm sommar utan konstant regn som vi hade i småland, fick väl som mest en bra vecka på sjön och då var det förorenat och badförbud vilket vi trotsade eftersom man låg långt ut men ändå gjorde oss sjuka. Ang statens bidrag mm så slår det väldigt ojämnt över branscherna, efter Rickard Nordins (ansvarig politiker för detta) intervju i media blev jag så förbannad att jag ringde upp honom , han medgav att man helt hade missat vissa branscher som nu slås ut helt och lägger ner , de som saknar fasta månadsvisa kostnader och därmed inte får söka bidraget. Ex, föredragshållare, handledning, utbildning , konsulter, psykologer, mm . Frugan fick hela året avbokat noll i inkomst, men fick anställning lagom till hösten på kommunen istället för att driva eget, 8 månader utebliven inkomst . Tur allt är betalt och man inte sitter i lånefällan med höga månadsavgifter som tvunget skulle ut. Ang Corona om någon undrar så går det rejält i vågor min dag nummer 8 dvs julafton kändes värst hittills. Ingen av oss har haft någon feber som man sett kineserna skannade folk detta måsta ha varit bluff eller har vi i familjen fått det nya muterade viruset. Det är tur att Sverige är ett så glesbefolkat land man kan ju undra hur den svenska modellen hade utvecklat sig om vi haft 10x fler per km2 som övriga länder i europa har, då hade nog smittspridningen varit så stor att man kunnat strunta helt i vaccin inköp.
    1 poäng
  5. God Jul och Gott Nytt, har själv varit permiterad och sedan uppsagd i 7 månader blev sedan arbetslös i slutet november, men skrev kontrakt i förrgår eftermiddag (23) om nytt jobb och börjar den 11 Jan , om det inte blir ytterligare neddragningar pga Corona, det är ju lite svajigt som fordonskonstruktör nu Blev en bra julklapp
    1 poäng
  6. Vi, eller egentligen mest frugan - jag hjälpte till lite med monteringen, byggde pepparkakshus (pepparkaksbil?) igår! Här syns den i sin naturliga miljö.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...