Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-02-28 på alla områden

  1. Volvocamper som jag tror att jag snappade upp via facebook,( blir ju lite oklart nuförtiden när man gör mycket surfande på mobilen) har gjort väldigt fina 3D modeller av 11 och 13 bilar. har nu lyckats att nästan producera en 11:a sånär som på takluckan. jag kan för de som tilläventyrs använder sig av prusaslicern meddela att ironing funktionen har potential att orsaka filamentstop pga värmekrypande i skrivhuvudet så smältzonen blir för djup. hur som, minus takluckan och hjul men grön och fin i övrigt. länk till thingiverse för volvocamper.: https://www.thingiverse.com/volvocamper1/designs
    4 poäng
  2. Anyone here have any thoughts on rock sliders for the C303? I have seen a few people with side plates on the cab but I have not seen anyone bearing the weight of the truck on them. It seems to me that the structure at the floor may be strong enough to support the trucks weight without connecting directly to the frame. However I don’t want to experiment with my straight Alu/zinc body if I don’t have to.
    2 poäng
  3. Det går framåt. Taket är nu klart så när som på lite ventilationshuv mm. tätt för väder och vind och riktigt skönt att det förhoppningsvis är sista gången när vi nu skottar ur sista is/snö/slasket från insidan. Alla fönster är också monterade i stall och köksdel, nu börjar det kännas som ett hus. Jag ser inte fram mot att skiva taket i verkstadsdelen, vi får se om pengarna räcker för att leja ut det till byggfirman.
    2 poäng
  4. en kompis föreslog att det skulle handla om avancerad störsändning med falsk info men tyvärr handlar det väl mest om inkompetens. ungefär som att fra/fmv/(någon som jag inte orkar googla upp nu) skickade webside statistik till google..... så fort så fel.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...