Gå till innehåll

Beckistuta

Sergeant
  • Innehålls Antal

    66
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    5

Beckistuta senast vann den dag 7 Februari 2017

Beckistuta hade det mest gillade innehållet!

Om Beckistuta

Senaste besökare till profilen

600 profilvisningar

Beckistuta's Achievements

Member

Member (1/1)

75

Anseende bland gemenskapen

  1. Volvo C303 / TGB11, dieselmotor mercedes om603 med 24v glödstift. Motor monterad med SMP-kit. Extra motorturbodiesel med kkk24 turbo och dieselmeken 7,5 mm injektionspump. Extra komplett aluzink kaross, utan rost. Opel Corsa C elservostyrning (ej monterad). Ny Maxxis Creepy Crawler 37x12,5-16 ". Warn 24v vinsch med syntetiskt rep och trådlös fjärrkontroll. Batteri equalizer. Registrerad av dieselmotor och 4 passagerare. Ny 24v generator. Triplex släpvagnsdrag. 6 extra kompletta hjul. 110.000sek Och hur får de kontakt med dej ? Admin
  2. Hej Ni som har om603 turbodiesel och SMP-kitt, finns det plats för turbon? Motorn är ju lite snedställd och det ser trångt ut vid grenröret! Jag har 0m603 sugmotor i min, men har en 603 turbo motor bredvid som jag ska byta till i samband med karossbyte. Men den tänkte jag montera en lite större turbo på och samtidigt göra ett nytt grenrör så att turbon hamnar uppepå motorn om den inte får plats rakt utanför avgasportarna som orginal. Skulle uppskatta oim nån kunde lägga ut nå bilder med turbomotor och smp kitt, gärna med en tumstock på bilderna.
  3. Nu har jag funderat lite, eftersom jag har gjort nån motorkonvertering förut och jag gillar automat i skogen så ska jag försöka få i en 722.6 låda bakom turbomotorn. Är det någon som gjort nå liknande här? Är någon intresserad av ett SMP kitt då mitt isåfall kommer bli över?
  4. Tack för det, beställde en jag med
  5. Har du nån länk? Kan du förklara hur jag ska göra? Om jag köper en sån, ska jag då ha ett till 12v batteri kopplat på någotsätt och koppla alla 12v förbrukare inklusive servot från det batteriet? Behöver man komma ihåg att stänga av equalizern när man stänger av bilen? Är det nå liknande denna?
  6. Hur menar du nu? Alltså jag är lite trög Hur menar du att jag ska göra?
  7. Fint med alla tips! Denna lösning då? En 24v till 230v converter och en vanlig C-tek laddare från 230 till ett fristående 12v batteri?
  8. Ja men en converter (eller en solar charge controller) har jag tänkt att ha oavsett. Vill inte ta nån genväg och "tjuva" 12v från batterierna. Så jag är intresserad av vad som är bästa lösningen:1: en converter för servo och övrig 12v utrustning 2: en converter för servo och en till converter för övrig 12v utr. 3: ett 12v batteri som matar servo och övrig 12v utr. med någon form av laddning från 24v batterierna?
  9. Jag vet inte, men när jag kollade verkade många ha brukat dem, och nu har jag redan köpt den.
  10. Hade denna funkat bättre än en converter?
  11. Ok har en 55A generator. Då kör jag på det! Tack för all hjälp!
  12. Så om jag gör så här borde det fungera? Sätter convertern på orginal 24v batterierna och matar ett 12v bilbatteri, och från 12v batteriet kopplar jag in servot? Om jag har ett 12v bilbatteri och kör med en större converter, kan jag då ha övrigt 12v på batteriet också? Ursäkta är så dålig på el.. Dessa grejor har jag köpt, bara convertern kvar, men tänker på en sån som sista bilden, vet bara inte vilken storlek! Men köper den största om jag kan köra allt 12v via den! Tänker jag rätt eller finns det bättre vägar att gå? Tänker inte klämma dit nån 12v generator iallafall.
  13. Det betyder att jag lär ha en converter på 80A 960W? Ska jag bara köra servot på den convertern? Ingen som har monterat samma servo som kan berätta? Eller ska jag ha ett eget 12V batteri? Kan jag ha converter och ett 12V batteri så convertern laddar batteriet?
  14. Jag undrar vad jag behöver för 24v-12v converter för att köra Opel Corsa C elservo? Jag tänkte ha en converter för bara servot och ett till för övrigt 12v, eller är det onödigt? Vilken storlek på converter behövs och vad bör jag tänka på? Jag har köpt en controller till servot.
  15. Har du kvar spiralfjädrarna från passat? Är du isf nöjd med dem, och rekommenderar dem framför 740 fjädrar? Tänkte sätta både fram och bak på 11:an
×
×
  • Skapa nytt...