Jump to content

Mats1111

Menig
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Mats1111 last won the day on September 9

Mats1111 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Mats1111

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Location
    Strömmen

Recent Profile Visitors

111 profile views
  1. Lampan tänds med strömställaren för 4-hjulsdrift och av en brytare när lågväxeln läggs i. Inte när du bromsar eller om vakuumet "försvinner".
  2. "Slå/dunke" hjälpte inte, men efter lite "rycka och dra", "lossa och sätt tillbaka stiften" och en dusch med CRC 2-26 så är mätaren som ny! Synd att det ska vara så långt till jord på fordon med hög markfrigång.... (och någon åksjukefläta kommer det aldrig på min bil).
  3. Verkar som om "rycka och dra" är lösningen på elfel på TGB. Hade samma felet på min 1111 härom dagen. Halvljuset fungerade inte och helljuset drog inte. (ljustuta och halvljusautomatiken fungerade perfekt) Jag har inget lager av reläer och långt till Biltema så det blev mäta och prova. Efter att ha testa med att ersätta växelreläet med ett av de vanliga hållreläerna i handsfacket och sedan satt tillbaka växelreläet igen fungerade allt helt plötsligt. Voilla! Varde ljus, var det! Tempmätarn lever också sitt eget liv ibland. Går ofta upp till max efter start för att sedan pendla mellan lite över 90 och max. Var ska jag "rycka och dra" för att få den att visa riktigt?
  4. Har du provat 1/16 (lite mindre än 1,6 mm)
×
×
  • Create New...