Gå till innehåll

Floa

Korpral
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Floa

  • Födelsedag 1979-11-30

Profile Information

  • Hemort
    Dala-Floda

Senaste besökare till profilen

539 profilvisningar

Floa's Achievements

Member

Member (1/1)

24

Anseende bland gemenskapen

  1. Hade problem med att blinkers inte funkade på min c 303, men varningsblinkersen funkade bra... Efter en hel del felsökande och mätningar så var jag nära att ge upp...hörde ett svagt klickande i relät när jag drog i spaken direkt efter att varningsblinkers varit i gång och provade en "idiotgrej": Slog på varningsblinkers, drog spaken till blink vänster, stängde av varningsblinkers...Då hoppade det helt plötsligt igång! Gjorde proceduren två gånger åt varje håll och nu funkar det hur bra som helst! Nu hade ju min bil stått i många år och det kanske var därför som det räckte med att "motionera" igång relät, men det kan ju vara värt att testa...tar ju ca 30 sekunder ;-)
  2. Besiktning av kärran i måndags - Gick igenom med blankt papper! Nu gäller det bara att hitta lite tid så man kan få åka ut i terrängen och se lite vad den klarar av! :-)
  3. Då har jag hämtat hem "pärlan"! Nu blir det till att tvätta, putsa och bättra på med underredsmassa och färg innan besiktning...
  4. Tack för alla värdefulla tips! Det som behövdes var en liten rengöring av förgasare och putsa till nålen lite grann bara så funkade det hur bra som helst! Nu blir det en veckas semester och sen ska jag hämta hem min "nya" C 303:a och fixa till lite finlir innan besiktning!
  5. Tack för tipset! Jättebra med tips från er med lite mer koll än vad en annan har! Ska kika lite närmare på det hela nån dag!
  6. Bilder kommer så småningom...;-)
  7. Nu är affären nära förestående iaf! Har startat upp kärran idag för testkörning var det tänkt. Tyvärr läckte det bensin från luftfiltret ner på grenröret så det måste åtgärdas först... Räknar med fortsatt skruvande imorgon...
  8. Kanon! Tack för hjälpen! Har startat upp en C303:a idag som stått i va 6-8 år... ska testa om det räcker att plocka loss och smörja upp... men det blir ju lättare nu när man vet var man ska leta!
  9. Vad är detta? Vad har den för funktion och var hittar jag en ny? Den som sitter där läcker det bensin från...
  10. Jag har varit tvungen att prioritera lite andra saker först och sen har han som ska sälja varit borta på jobb, så jag har inte haft möjlighet att prata med honom.... Förhoppningsvis blir det tid till det nu under helgen! Jag återkommer så snart jag har några nyheter! :-) Ni får hålla tummarna för mig! ;-)
  11. Okidoki! Jag ska höra mig för lite! Tack så hemskt mycket för all hjälp! Vi hörs!
  12. Har du nån aning om vad man ska buda för nåt dylikt?
  13. Tillsatsvärme, vinsch och choke och handgas bakom växelspaken- stämmer! Det tolkar jag som att det är positivt då...?
  14. När ni säger Alu/zink-kaross... menar ni karossen som består av aluminium i övre delen? Så är det iaf på den här bilen... Bilen har gått hos Vattenfall tidigare, vad jag vet... Vinsch, vinterdäck och en extra uppsättning sommardäck finns... Tack för snabba svar och värdefulla tips!
  15. Hej på er! Jag funderar just nu på att införskaffa en 303:a som ska användas framförallt under jakt- och fiskesäsong. Den är just nu avställd och obesiktad. Inte varit besiktad de senaste 8 åren eller så men har stått inomhus iaf... Jag har kollat lite lätt på den och den har en del lacksläpp samt lite ytlig rost på ramen under, men det verkar iaf som att det inte rostat hål någonstans. Nu till mitt problem... jag har blivit ombedd att lägga ett bud på denna maskin, men jag har ingen aning vad den kan vara värd? Tänker mig nånstans runt 20-30 tusen (?) men vill ju varken lägga skambud eller betala överpris... Vad tror den samlade expertisen? Vet att det är svårt att värdera utan bilder och dylikt, men jag tänkte att nån kanske kan ge ett ett tips så jag hamnar på rätt 10 000-tal iaf! Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...