Jump to content

Volvo Laplander Camper

Kapten
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Volvo Laplander Camper last won the day on September 11

Volvo Laplander Camper had the most liked content!

Community Reputation

481 Excellent

About Volvo Laplander Camper

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Värnamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Satte moderna diodlampor i båten drar för lite så antika brytare leder inte tillräckligt för att slå till dem även lamphållarna leder dåligt.
 2. Min syn på dagens soppa kvalite. Dagens soppa är färskvara inte som förr när den kunde förvaras länge. Jag kommer undvika sprit blandningarna så länge som möjligt på bensinbilarna, sprit drar åt sig vatten och era gammelbilar har öppna system och står länge med samma bränsle- ser ju hur dagens soppa ger beläggningar i förgasaren på båtmotorn om man inte tömmer flottörhusen sen om inte slangar byts till bättre kvalite kommer de svullna och tappa gummirester innan de läcker och orsakar onödig brand. mer sprit och tillsatser ger bara lägre energi vilket i slutändan ökar på driftkostnaden.
 3. Funderat en tid på nytt objekt men någon annan hann före med samma ide.
 4. Vissa saker kan väl plockas bort blogg och galleri tex, ett rent forum med bara download hade nog räckt bra för de flesta.
 5. Traditionella system har funkat bra så länge jag åkte bensinbilar med det krävdes ju att man justerade allt rätt. Men okunskap var även stor på den tiden. ang 123 system mm så ett bra ex är henry cave valp/felt resa ner mot varmare länder med bensinmotor - han hann inte så långt innan det blev strul och ingen hade delar- däremot hade ett vanligt system gjort att man slapp bekosta bärging from tror det var corsica till norge.
 6. Jag skuttade emellan tgb som stod här och min c202 och mot c202 stolarna är skillnaden i mått minimal så det borde gå bra att få dit.
 7. https://www.blocket.se/annons/uppsala/volvo_valp_c202/97436904 tidigare repotage på samma bil https://dailyturismo.com/5k-1981-volvo-c202-valp-thorsday/?fbclid=IwAR1vxF97cKJWk3X7RMd5hIUBWTEpRIw-oPzqsJaEZ5SCmCYyF6W6a6vBHMA
 8. Såg denna del bytas på en renault, helt i rostfritt, ska tydligen kyla avgaser. Men går lika bra att värma dusch /köks vatten med från avgas eller från kylvattnet.
 9. Har tänkt tanken många gånger, men hela camperdelen behöver först lackas om vit den är rätt sliten, sen är det lätt att lägga dit några blå fält. Färg finns redan står på hyllan sen något år tillbaks så blir vädret jämnare nästa år för utomhus lackering så kanske det blir av och då blir det nog någon liten rand
 10. Då har den lille vita fått göra sin årliga syssla, sommaren slut och båten upp på land igen.
×
×
 • Create New...