Jump to content

Roland Zeylon

Korpral
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Roland Zeylon

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Tullinge
 • Interests
  Bilar, båtar och motorcyklar.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag gav 3400kr för min fördelare. För mig är den värd varenda krona! Har kör en del nu och tankar inte lika ofta, så nog har min Valp blivit en "miljöbil" nu... Tomgången är lugn och fin, går jämnt i hela registret. Hel nöjd!
 2. Min Valp har en tid gått rätt dåligt, ryker svart och känns trött. Kollade igenom förgasaren och rengjorde den. Ingen skillnad. Befintlig fördelare såg inte så kul ut. Investerade i en digital 123 ignition. Nollade motorn, bytte fördelaren och valde kurva 0. Justerade in den enligt instruktionen. Justerade även ventilspelen. Startade motorn och dröm om min förvåning hur bra den går nu! Känns pigg och varv villig. Kan verkligen rekommendera denna produkt.
 3. Hej! Vilken glykol ska Valpen ha, propylen eller etylenglykol? Hos Biltema röd eller blå? \\Roland
 4. Nu är dämparna slipade, putsade och målade. Monterat dit dom och provkört, vart toppen! Tack för din bra affär! \\Roland
 5. Har kollat på sidan men där är inget jag behöver i skrivande stund. Men tack för tipset!
 6. Låter fint! Jag köper gärna dom! Skicka mig ditt telefonnummer till mig så switchar jag för dämparna och frakten. Mitt nummer är 0723050100. Jag skickar dig min adress.
 7. Låter fint! Har dom gula samma slaglängd som original?
 8. Hej! Är dom hela och felfria så javisst. Vad har du för något?
 9. Har ett avbrutet nedre stötdämparfäste på min Valpen -63:a. Kikat runt på gamla trådar gällande detta ämne. Konstaterar att Biltema har haft dämpare men inte längre. Skruvat har en modell till Pajero som ska passa, finns inte i lager. Finns det någon som har ett aktuellt tips gällande passande stötdämpare till Valpen? //Roland
×
×
 • Create New...