Jump to content

Beau

Major
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Beau last won the day on September 11 2017

Beau had the most liked content!

Community Reputation

745 Excellent

1 Follower

About Beau

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Rottneros

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stefan Tylner på Altyco har den egenheten att han kan verka sur och att man besvärar honom. Men det är en missuppfattning. Det är bara hans sett att vara, han är egentligen på gott humör. Har handlat av honom i över 20 år.
 2. Hur stor blir höjningen med årets julklapp, och vilka däck har du tänkt dig?
 3. Fantastisk renovering som jag har följt sedan du startade.
 4. Man brukar lägga ett snöre i gummilisten. I ditt fall hade du kunnat ersätta alla de små plastbitarna med ett snöre. Sedan drar du i snöret och då viker sig gummilisten så snällt runt glasrutan.
 5. Är det någon som vet var man kan tanka riktig diesel utan att få inblandning av HVO förnybar miljödiesel?
 6. Personalen vet långt ifrån alltid hur man besiktigar en gammal militärbil. Men i Sunne har dom fått besiktiga mina militärbilar i 20 år och lärt sig att bromsar och avgasvärden kollar man inte.
 7. Olav Teigen i Norge har justerskruvar till Valpens bromsar och allt annat du kan tänkas behöva till Valpen. I Sverige är det nog sämre.
 8. Bra färgval. Det blir snyggt. Jag har bl.a. använt den färgen på min tgb 11.
 9. Fint att du var nöjd med 6,6 liter per mil Hasse. Många hade nog tyckt att det var mycket. Men jag minns dim 13 bil som du körde till Bengtsfors med, den drog visst mer. Du stängde av en förgasare och kom ner på 5 liter/mil eller hur var det?
 10. Skulle du någon gång i framtiden tröttna på den så är jag spekulant.
 11. 99% säker på att det är en O-ring i botten på den droppande förgasaren som behöver bytas. Mycket vanligt. Förr när det var stora militärbilsauktioner så droppade det nog från 1/3 av alla bilarna. Lätt fixat och billigt. Jag betalade 5 kr för en ny O-ring.
 12. Även jag blev konfunderad över verktygslådans placering. Längst bak på vänster sida skall det finnas en verktygslåda (102) i radiovalp 9033. Men bakom förarstolen skall det också finnas en låda (91). Men i reservdelskatalogen benämns den endast som låda. Det framgår inte vad den skall vara till. Kanske någon annan vet?
×
×
 • Create New...