Gå till innehåll

ErikL

Sergeant
  • Innehålls Antal

    76
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    6

ErikL senast vann den dag 1 Mars

ErikL hade det mest gillade innehållet!

Om ErikL

Profile Information

  • Hemort
    Gällivare

Senaste besökare till profilen

1 216 profilvisningar

ErikL's Achievements

Member

Member (1/1)

40

Anseende bland gemenskapen

  1. Är det pengar som behövs så är det väll bara att dra igång en ny insamling. Jag skickar gärna några hundra för att forumet ska kunna fortsätta.
  2. Har en kompis som tappat (inte hittar) nycklarna till sin BV206 och den behöver flyttas. Finns de nå enkelt sätt att "tjuvkoppla" den och om nycklarna inte kommer fram var köper man nytt tändlås. /Erik
  3. Istället för vanlig ögla och wirelås använd flemish eye splice så håller det.
  4. Finns skrivet en hel del om detta. https://www.friatider.se/blagula-bilen-kraver-betalt-donerade-skrotbilar-till-ukraina
  5. På IF har jag halvförs. för 814:- /helår, max ersättning 300kkr. Någon rabatt via jägareförbundet är det men vet inte hur mycket.
  6. Med 37" hjul så varvar det strax över 3000 i 80, om inte minnet sviker mig.
  7. Varje gång man varit på besiktning så borde man tacka (även om det blev underkänt) för att dom kollar så att allt är trafiksäkert.
  8. Stabbe verkar inte vara aktiv på forumet. Är det inte någon som har registrerat om en LB (äldre än 30 år) till motorredskap klass 1.
  9. Är det någon som registrerat en TGB30 som motorredskap klass 1. Vad jag förstår så är den väll skattepliktig i så fall, även om den är mer är 30 år. Om så vad ligger skatten på då. Är det någon som har ett reg. nummer till en som går som motorredskap.
  10. Funkar det med listen från profillagret, spåret på den är 6mm och rutan är 5mm, tänker på om det glappar för mycket.
  11. ErikL

    Grenrör/insug

    Nej, det jag har är inte rakt men det funkar tillsvidare. Söker efter en cad-fil på flänsen och så tillverkar jag ett nytt i delat utförande. Så är det någon som har en cad-fil så vore det enkelt annars får jag mäta upp på en lös motor.
  12. Är det någon som har eller vet var jag hittar en cad-fil på flänsen till B30? /Erik
  13. ErikL

    Grenrör/insug

    Söker ett grenrör/insug till Tgb11. Svar på PM Mvh Erik
  14. Tömde tanken och fyllde på med 15 liter E85, tyckte inte den gick bra så jag fyllde på med 15 liter 98 och åkte på besiktningen. Har för mig att mätaren visade 0,5.
×
×
  • Skapa nytt...