Gå till innehåll

JDW

Major
 • Innehålls Antal

  1 998
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  38

JDW senast vann den dag 3 Mars

JDW hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 663 Excellent

Om JDW

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1965-03-17

Profile Information

 • Hemort
  Karlstad

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  aka patina då...
 2. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  Får vidga sökningen från grannlän då... Ja plåt går det att knacka, men bra det gick bra med henne
 3. JDW

  Markankare/vinschankare

  är ett plockepinn...
 4. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  Finns en forum medlem som kör hårt på det, jag tycker mest han skruvar o letar delar, sen ska väl bränsleförbrukningen vara lägre än JDW för att få ihop avskriningarna 40 är väl nån sorts maxtak, vill ha nåt någorlunda helt. Har ju alltid sagt att livet är för kort för att åka Volvo. KMW o JDW får väl sägas utgöra undantag, men det är politiskt omöjligt val (sen kan jag ju se det rent sunda förnuftet, om man nu kan prata om det i bilaffärer). Viltrikedomen är väl inte vad den varit, men helt klart är det såna marker jag trivs bäst i... Kom att tänka på att förutom en grävling har jag varit riktigt nära älg 2 ggr, det på en sträcka av ca 500m, på vägen mellan Leksand o Dala-Järna, och det är ju ingen väg jag åker så jätteofta ändock... Flaket ser jag andra nyttor med, liksom att inte sticka in en oljig röjsåg mellan sätena.
 5. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  Håller lite span för att skaffa en alternativ 2:a bil. P garage på jobbet med höjdbegränsning o sambon tycker inte att JDW är praktiskt när jag behöver ha Kuga'n Söksträng på blocket navarra eller b200 eller b300 eller kingcab eller terrano nåt annat kodord? Kriteriet är att röjsågen ska få plats bak, ev under kåpa o baksäte i rimlig storlek.
 6. JDW

  Markankare/vinschankare

  Finns civila varianter för att resa elstolpar i stamnätet
 7. JDW

  Taktelt

  Bild stulen på internett'et
 8. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  Jag har lite andra hobbies, och har tillbringat senaste veckorna nere i öknen. Nu har det varit fulla dagar och snabba resor mellan hotell och skjutbanan. Mycket större jeepar som äker runt. Tyvärr hanns inte med att ta kort av den långa raden Land Rover mk1 som stog på en sidogata, liksom den fetmerc som drog förbi, med terrängdäck på... Lite bilar på parkeringen Även ordningsvakten höll ett öga med extrautrustade fordon, nu var det främst sedlighetspoliser som bevakade att deltagande inehmsk damer skötte sig o inte utsatte oss män att bli exalterade: Mycket öglor för dragkrok, men denna skulle vara nåt att glida in på besiktningen med, bra att fästa stroppar när JDW ska stamlunna timmer
 9. JDW

  Glapp i Spindelled

  Hej www.tatanka.nu har delar och vet vad som behövs, finns grejjer på https://www.tatanka.nu/category/fjadring-och-stotdampare
 10. Scania snöslunga 77b https://www.klaravik.se/auction/product/snoslunga-77b-saab-scania/
 11. Repsats Volvo C30 https://www.klaravik.se/auction/product/reparationslada-tgb-1113-2/
 12. JDW

  Vad har ni gjort idag då?

  Pga div aktiviteter har JDW stått sedan mellandagarna, och har fått vintermaskering Nåväl. skottade fram den o rensade av det värsta, bar ut batteriet som fått stå inne (bytte OK batteriet på garantin i somras, det KAN ju försvagats när det frös i fjol vinter...).. Lite småtuggande för att få fram bränsle så tickade B30 igång så fint. En tur "runt kvarteret" och det kom varmluft där det skulle o inga isproppar i kylsystemet.
 13. Sånt som händer, men för att vi ska veta att du inte skojjar med oss, så vill vi se bilder... Backkamera är bra, jag köpte en med 2 kameror för npgra hundringar på ebay, visst har skärmen fått lite sorgkanter på sidorna, men funkar jättebra som backspegel, har den koplad på lyset så man ser när kön bakom växer o grejjerna på kärran ligger kvar.... Så Volvo stal altså F10 från Scania?
 14. Kör du skarptest direkt eller testar ett järnspett först o kör på skumpig väg?
×