Jump to content

Sören

Fänrik
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Sören last won the day on December 1 2018

Sören had the most liked content!

Community Reputation

265 Excellent

About Sören

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Hede

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det finns ju skarvar för pistmaskin som skruvas genom bandet.
 2. Visst lever jag men lite stukad i kanten efter en hjärtinfarkt. Inte allt kvar nu av att laga och tillverka delar och när alla delarna är klara och lackade så börjar rostlagning, dålig kvalité på amerikanska maskiner... rostar redan efter bara 74 år??
 3. Mitt nya renoveringsobjekt.... nej då bara ett skrov att ta lite plåt ifrån.
 4. Ett tag sedan jag skrev nått här nu men det betyder inta att det står still i bunkern. Jag har fortsatt att tillverka delar och laga gammalt och trasigt och köpt en till Weasel för att komma åt lite reservdelar och även köpt ett mindre komplett skrov för att ta lite plåt från så still står det inte. Lite bilder på galenskaperna.
 5. Tackar för dom orden Svana och Frippe
 6. Lyfter på kepsen och tackar Gravander
 7. Du får bygga en ny bil Eile
 8. Det var länge sedan jag skrev nått här och nu är ju Valpen i stort sett klar saknas bara några småprylar och så en besiktning då. Ett par bilder på hur den ser ut färdig och lite minnen. Nu är den här bilen ett avslutat kapitel och fortsätta med Weaseln
 9. Den lilla knoppen hjälper till att styra ner däcket under fälgkanten. Det finns ju drivvis med filmer på den här typen av maskiner på tuben.
 10. Dags att göra ett inlägg igen. Att lägga om bärhjulen på BV 202 har det ju skrivits en del om och hur svårt det är så jag samlade ihop lite skrotbitar och gjorde mig en enkel däckmaskin som funkar väldigt bra. Har lagt på 4 däck med den utan problem, bra att ha när däcken blir platta.
 11. Det är samma med mått Vinkon, om du frågar efter vägbeskrivning och hur långt det är får du svaret i tid??
 12. Tror man ska nog kalla dom för vad det är. Jag åkte över 30 mil för att köpa en framaxel till en valp, frågade säljaren som var säker på att det var från en valp (innan telefonkamerornas tid) så jag kopplade vagnen och åkte. Kommer fram och se en axel från en C202 ligger där och jag påpekar att den kommer inte från en valp men han kallar C202 för valp. Olikheterna är så stora att det är som att kalla en 140 för amazon.
 13. Härligt Tom, jag saknar lite delar nu och ska försöka ta mig tid att göra ett besök hos dig, ringer dig och kollar tid.
 14. Nej då pojkvasker, den ska ut i kriget igen Tackar för dina dubbla likes Vinkon
 15. Då ska vi se, någon bild vart det Alla skruvar som gick att rädda har varit in på eloxiering så nu ska dom inte rosta så fort.
×
×
 • Create New...