Jump to content

Jens S

Sergeant
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

About Jens S

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Västerås

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror det är svårt om du inte har fastställd identitet på fordonet. Kanske det blir enklare att registrera som egenbyggd? Någon som provat det?
 2. Får man ha gasol där man har bensin? Tror det är lite kinkigt när det gäller eldstäder iaf.
 3. Skönt att slippa fler besiktningar då kan man istället fokusera på nya större hjul/däck. Någon som har tips på det?
 4. Vilket är det bästa sättet att montera vattenpumpen? Har testat lite idag men tycker det är svårt med lös packning och bultar underifrån och svårt när man inte ser uppifrån.
 5. NI som har ögla på era släp, vad är det för storlek på dessa? Finns det olika storlekar på 11-bilarna?
 6. Då är det väl så att man måste ha ett â€besiktningsdrag†att montera. Tycker inte om detta byråkratiska trams pga EU lagstiftning, var det inte lättare förr med sådant här? Vad är risken med en dragögla egentligen?
 7. Jag har VW fälgar på den ena och Duett/Amazon på den andra. Tror att det var de vanligaste bilarna när kärrorna tillverkades. Tips på däck mottages gärna speciellt till den med Duettfälgarna.
 8. Får skämmas lite... Skulle montera o-ringarna men förväxlade dom mot toppen med dom mot rören.... Claes på tatanka hade skickat rätt prylar och har ett föredömligt kundbemötande. Jag passerade i helgen Vårgårda och hämtade bla upp nytt termostathus. Men vad hängde då inte på en krok om inte ramen under batterilåda så nu har jag lite mer att montera....
 9. Äntligen läge för byte av vattenpumpen jag köpte förra hösten. Lite uppfräschning med nya slangar och slangklämmor, målat röret fram till kylare, spolat ur systemet och skulle igår montera pumpen. Tyvärr är oringarna som följde med från tatanka ca 3,8 mm och med ett spår i pumpen som 5 mm var det ingen bra idé att försöka få ihop det hela. Antar att tjockare finns att beställa? Ser också att termostathuset är lite anfrätt är det normalt?
 10. Hmm med så små dimensioner skulle man ju nästan ha ett garage för pärlan.... Vad är det för fälg och däck?
 11. Någon som har en ram till batterilådan liggande? Tog ut batterier igår och tänkte fixa rosten under dom. Batterierna står på en plast skiva med värmare. Plattan har under sig en ram skruvad i golvet. Ramen var totalt upprostad men som tur är har golvet klarat sig. Antar att min inte är den enda rostiga så hur får man tag på ny?
 12. Eftersom dom jobbat med tryckerimaskiner är det väl troligt att detta är en hålstans för papper..
 13. Jens S

  Dubbdäck mm,

  Det verkar som det inte går att skicka meddelande till dig! Jag är intresserad av bakdörren. Mvh Jens S
 14. Ett steg vidare då jag börjat demontera vattenpumpen, lossade övre kylarslang från termostathuset. Hittade ett gäng blåa kristaller där, vad är det för något?
×
×
 • Create New...