Jump to content

Pvpjtgb1111

Major
 • Content Count

  616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Pvpjtgb1111 last won the day on February 25

Pvpjtgb1111 had the most liked content!

Community Reputation

398 Excellent

About Pvpjtgb1111

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/24/1992

Profile Information

 • Location
  Varberg

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Via PM från Sune så har jag fått bilder på en liknande vinsch och det verkar stämma, så tack för det Sune Och av en slump så hittade jag igår en auktion på en Unimog på Psauction som hade en likadan vinsch.
 2. Behöver hjälp med att identifiera vad detta kan vara för en vinsch. Har suttit en typskylt på den men det enda som återstår av den är hålen där den satt Har en svag aning av att den kan vara en Sepson men hittar inget som liknar den. Skulle vilja veta dragförmåga, hur det fnkar med frikopplingen bland annnat.
 3. TGB20 often has model year 1979 or 1980
 4. Det såg jag inte ens, kan förklara varför den är dyrare nu
 5. Jag satte i en 123-ignition fördelare i min för 5+ år sen tillsammans med en högeffektständspole samt en liten omvandlare som matar den med 12V. Det har fungerat perfekt hela tiden, aldrig krånglat en enda gång. Jag köpte min härifrån, gav 3600 :- för min men det är ju några år sen: http://www.123ignition.se/produkter.php?id=112
 6. Nice collection! I spotted my fathers 1111 in one of the pictures I think I might have some pictures that I didn't see among yours on a hard drive somewhere.
 7. Om nån söker backspeglar som ser ut som original men i modern tappning och till ett bra pris kan jag rekommendera dessa: Art.nr: 1891218 https://www.oie.se/Produkt/backspegel-190x140-mm-(1891218)
 8. Det finns väl en byggtråd här på forumet nån stans om just den Valpen
 9. Bosse Bildoktorn visade nån gång att en nödlösning är att måla på genomskinligt nagellack. Kan funka men är ju inget permanent
 10. Finns väl en i Jönköpingstrakten. Jocke tror jag han kallar sig, finns nog på 4x4sweden.se
 11. Inget skräp i behållaren, den är helt ny. Den byttes för jag trodde att den blivit förstörd då jag bromsade i botten efter att ha bytt beläggen. Helt rätt, man ska ju börja längst bort ifrån huvudcylindern vilket jag gjort utan bättring Har luftat med trycksatt behållare Ja det gör dom. Har luftat oket utan problem. Kommer ordentligt med vätska utan luft. Luftnipplarna är högsta punkten. Kan slangarna ha pajat invändigt av att pressa tillbaka kolvarna i oket? Har luftat med tändningen påslagen, dock inte med motorn igång. Har luftat allting med trycksatt bromsvätskebehållare med hjälp av en Luftman.
 12. Var det reggat innan du köpte det? Eller fick du göra det och hur gick du tillväga i så fall?
×
×
 • Create New...