Gå till innehåll

Malmas

Korpral
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Malmas senast vann den dag 2 December 2012

Malmas hade det mest gillade innehållet!

Om Malmas

Malmas's Achievements

Member

Member (1/1)

7

Anseende bland gemenskapen

  1. Nu tror jag att jag löst problemet. När vi byte oljefilter i oljeburken tappade vi bort en gummiplutt som skall lägga tryck på oljefiltret när man skruvar dit locket. Med den på plats verkar det funka.
  2. Hej. Vi har fått problem med att det skummar över i servoburken på vår TGB40 när vi styr, vi har bytt filtret i burken men det blev inte bättre. Kan servopumpen suga luft? Är det någon som kan ha någon idé vad det kan vara för fel? Mvh Robert
  3. Vi bytte den nu och nu funkar den klockrent, till och med S och Bo.
  4. Är det samma box i 30 och 40 bilarna? Vi har nämligen en 30box liggandes.
  5. V och T läget fungerar vad jag kan höra. Så då kanske det är styrboxen då?
  6. Backen funkar fortfarande men S och BO läget har inte funkat så länge jag kan minnas.
  7. Hej, igår var jag ute och körde vår Tgb40. Jag hade kört några mil helt utan problem och skulle backa in och vända, lägger i backen och backar 5meter sedan vägrar D-läget att fungera. Säkringarna är hela det är det jag hunnit kolla, är det någon som har koll på vad som kan vara fel?
  8. Nu har vi på Assistancekåren västra mälardalen gjort en film till på ett av våra terrängbärgningsuppdrag, Det är en liten skotare som kört fast 600m in i skogen. Ni kan även gå in på vår Facebooksida(http://www.facebook.com/bargningsservice) där det finns fler bilder från andra uppdrag och bärgningar.
×
×
  • Skapa nytt...