Jump to content

Fredrik L

Moderators
 • Content Count

  2,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  66

Fredrik L last won the day on January 2

Fredrik L had the most liked content!

Community Reputation

1,303 Excellent

About Fredrik L

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 03/03/1973

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

1,584 profile views
 1. På vissa bilar byttes karossen under 90 talet till en nytillverkad i aluzink. Dessa har bra motståndskraft mot rost och är mer värda än en "vanlig" plåtis, med det sagt är det inte något fel på en plåtkaross om den är i bra skick. Du har tyvärr inte en aluzink kaross. Aluzink har inte fotsteget under rutan, torkare för strålkastarna, lister på dörrarna m.m.
 2. Priserna har stigit rejält på bara ett par år så jag skulle gissa att den är värd ca 100 som den står och ca 120 om du bara fixar småfelen. Att den inte driver känns i princip garanterat som ett "operatörs" problem.
 3. Manuell 6 växlad Mercedeslåda men uppenbarligen växlade jag så mjukt att du inte märkte det
 4. Är skogskörning det primära gör då så lite ändringar som möjligt. Är Overlanding det primära så se över utväxlingen. (växellåda och axlar) vilket innebär en hel del kostnader och arbete. Ang SMT kittet monteras motorn lutande vilket kan/kommer att innebär problem i terrängen när man förstärker lutningen ännu mer vilket innebär att oljepumpen suger torrt. Detta betyder inte att motorn rasar omedelbart men det finns en betydande risk att du kan få problem beroende på hur du använder din bil. I princip anser jag att det inte finns något behov av motorbyte om man bara sk
 5. En toppenhelg men fin körning och trevligt sällskap är nu till ända. Instämmer med övriga att det var trevligt att få ett ansikte till några forumnamn
 6. Är ingen expert men jag ser i princip inget funktionellt problem med din lösning. Hur många kvadrat är befintlig kabel på? 1,5 kvadrat ska räcka om kabeln inte överstiger 0,6 meter, därefter 2,5 kvadrat upp till en meter osv.
 7. För min del är det inte så viktigt med körningen så Diffen kan ta min "kör"plats så kommer jag bara som åskådare.
 8. Finns det någon sjö eller vattendrag i närheten vore det fint att åka dit efter körningen på lördagen så man kan vaska av sig.
 9. Pratade vi förresten om 10 deltagare eller 10 fordon i terrängen? är det max 10 personer blir det kanske inte så många bilar.
 10. Jag planerar att komma och troligtvis Palle med. Ska se om jag kan få det bekräftat
 11. Då är vi i nuläget 5 bekräftade bilar och ett par som kanske kommer. Blir ett gott gäng
 12. Än så länge ser vädret bra ut, molnigt på söndagen men det är fredag kväll och lördagen som är viktiga.
×
×
 • Create New...