Jump to content

Fredrik L

Moderators
 • Content Count

  2,424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Fredrik L last won the day on July 7

Fredrik L had the most liked content!

Community Reputation

1,288 Excellent

About Fredrik L

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 03/03/1973

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

1,375 profile views
 1. En toppenhelg men fin körning och trevligt sällskap är nu till ända. Instämmer med övriga att det var trevligt att få ett ansikte till några forumnamn
 2. Är ingen expert men jag ser i princip inget funktionellt problem med din lösning. Hur många kvadrat är befintlig kabel på? 1,5 kvadrat ska räcka om kabeln inte överstiger 0,6 meter, därefter 2,5 kvadrat upp till en meter osv.
 3. För min del är det inte så viktigt med körningen så Diffen kan ta min "kör"plats så kommer jag bara som åskådare.
 4. Finns det någon sjö eller vattendrag i närheten vore det fint att åka dit efter körningen på lördagen så man kan vaska av sig.
 5. Pratade vi förresten om 10 deltagare eller 10 fordon i terrängen? är det max 10 personer blir det kanske inte så många bilar.
 6. Jag planerar att komma och troligtvis Palle med. Ska se om jag kan få det bekräftat
 7. Det var en riktigt trevlig helg i gott sällskap och fantastiskt väder
 8. Då är vi i nuläget 5 bekräftade bilar och ett par som kanske kommer. Blir ett gott gäng
 9. Än så länge ser vädret bra ut, molnigt på söndagen men det är fredag kväll och lördagen som är viktiga.
 10. Trevligt Som det verkar blir det minst 3 bilar från Overlandingsidan som kommer med. Jag var där och provcampade igår och det är ett trevligt ställe med gott om plats att parkera bilarna. https://www.overlanding.nu/forum/index.php?/topic/1250-light-overlanding-i-svartedalen-17-19-april/&tab=comments#comment-20753
 11. Atlantvallen sträckte sig från Spansk/Franska gränsen hela vägen upp Ryska gränsen i nord Norge och mängder av rester finns kvar utefter hela denna sträckan. Givetvis ett helt vansinnigt projekt som slukade materiel och manskap som behövdes bättre på annat håll. Hitler fortsatte att bygga bunkrar i Danmark även när ryssen knackade på dörren till Belin... Tirpitzbefästningen i Blåvand är ett bra exempel på detta.
 12. Tyska bunkrar från WW2. Finns en hel del av dem runt om i Danmark. En del står kvar och andra har rasat ner i havet/stranden som i Lökken.
×
×
 • Create New...