Gå till innehåll

Fredrik L

Moderators
 • Innehålls Antal

  2 386
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  55

Fredrik L senast vann den dag 19 Augusti 2018

Fredrik L hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 202 Excellent

Om Fredrik L

 • Placering
  Moderator
 • Födelsedag 1973-03-03

Profile Information

 • Hemort
  Göteborg

Senaste besökare till profilen

866 profilvisningar
 1. Som rubriken antyder handlar detta om annandagsträffen. Vi är i dagsläget 3-4 bilar som dyker upp på annandagsträffen och vi kommer att stanna till på torsdagen. Det utlovas trevligt sällskap, våfflor och allmänt gött tjöt runt lägerlelden, väl mött. Jag lovar inget men Palle kommer kanske att bjuda på Minttu blandat med varm choklad..... bara det är värt ett besök.
 2. Väl skrivet Hansen, Kan tillägga att det inte är något krav att man kör en terrängbil för att kunna följa med. Så länge du har ett intresse av gröna fordon och gillar att umgås med likasinnade, både på tur och runt lägerelden, är du varmt välkommen. Overlanding kanske är ett relativt obekant begrepp på terrangbil.net men det är en umgängesform som är här för att stanna. Hansen och jag utlovar fantastiskt väder, gott umgänge, härliga vägar, fina vyer och underbara camp sites. Det blir inte bättre än så Disclaimer: Fantastiskt väder kan innefatta regn och hagel. Dvs normalt sommarväder
 3. K-kam och weberförgasare monterades i min 140 när jag var en lite finnig yngling. Minns den motorn som betydligt piggare än standard men ändå civilicerad.
 4. Fredrik L

  Nøkkelring C300-serien

  Jag kommer att lägga en beställning på ett par stycken
 5. Låter ju trevligt Trandum är fint och det vore kul att komma tillbaka dit men sist jag var där var de rätt så kinkiga med att bilarna ska var så gott som original vilket ställer till det för en hel del av oss. Bengtsfors kunde väl vara ett alternativ? En rullande träff modell overlanding kunde vara riktigt kul tror jag. Tex Värmland har mil efter mil med sköna grusvägar, fina vyer och goa camp sites.
 6. Fredrik L

  Parabolic Springs (Heystee)

  I have a set of those from the last run on my TGB 131 and i think they are great. My springs came with 3 leafs but in the pictures in the link there is only 2 leafs, what set up is offered here?
 7. Kan varmt rekommendera denna träffen, Pannkakor och ärtsoppa ingår för alla i bilen och man får förutom det 3 dagars gemenskap och go körning i en varierande terräng som bjuder på utmaningar till alla fordon och kunskapsnivåer Allt detta för 300 riksdaler! billigare blir det inte Palle och jag kommer att campa uppe vid Larsabygget i sedvanlig ordning Jag hoppas att det kommer lite mer gröna fordon Borås Jeepklubb bjuder in till Ärtsoppeträffen 2018! Vi inte haft träff på området sedan April pga torkan/brandrisken och hoppas på god uppslutning, i år har vi lite extra fina priser!! På fredagen blir det nattorientering, anmälan till detta sker mellan kl 18-20.30 vid insläppet och förarmöte hålls kl 20.30 vid förrådet. Starten går kl 21 och sista inlämning är kl 24.00. Det kommer serveras pannkakor och saft från ca kl 21 vid förrådet. På lördag öppnar insläppet kl 8, körning är tillåten från kl 9-17 och ärtsoppa serveras från kl 12. Tipsrunda finns för dem som vill, svarstalong fås vid insläpp och denna skall lämnas till kiosken senast kl 14. Prisutdelning sker kl 15 vid förrådet. OBS! Man måste vara närvarande för att få pris! På söndag är det fri körning mellan kl 9-14. Inträde: 300kr, inget insläpp på söndagen! Det är tillåtet att campa på grusplanen och larsabygget, toavagn finns på plats som vanligt. Kioskvagnen har öppet under lördagen. Vid frågor, ring Kristian på tel 0706-734750. Välkomna och ha en bra helg med Borås Jeepklubb!
 8. https://www.blocket.se/vasternorrland/Terrangbil_Volvo_C303__C304__80929804.htm?aw=1
 9. Det gör underverk att fräscha upp den ibland! Vore helt klart kul att träffas irl, det blir säkert av någon gång när du blivit lite mer "mobil" och tar dig ut på längre turer
 10. Japp monteras genom att borra upp i hjulhuset och bulta fast. De bygger lite för mycket på djupet så man får kapa av en remsa på ca 7 cm (har jag för mig) och svetsa ihop den igen. Lådorna rymmer en hel del prylar, jag har alla mina oljor och andra vätskor i den ena lådan och i den andra har jag sling m.m. som jag inte vill ha inne i bilen.
 11. Fredrik L

  Bakre stege från 1314, 1315 m.m. Köpes

  Söker en bakre stege från en hydda. Jag har en sådan på min 131 men lyckades mosa den mot ett träd Jag kan köpa den eller byta den mot något annat. Kontakt via PM Jag finns i Göteborg
 12. Ett par dagar (typ 4) har spenderats med att preppa och måla om bilen. Cammo tar sin lilla tid men är väl värt jobbet tycker jag Nya nummerskyltar, spolarmunstycken och lite annat småkrafs är beställt. Pop up taket har jag gett upp tanken på. Det blir allt mer sällan som hela familjen är med på tur så nyttan med pop up taket har blivit mindre.
×