Jump to content

Teddan

Korpral
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teddan last won the day on December 1 2016

Teddan had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Teddan

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/27/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soost.com

Profile Information

 • Location
  Sundbyberg

Recent Profile Visitors

304 profile views
 1. Tjena. Lust att slå mig en pling?

   

  0701472775

 2. Jag kan vara sugen på ett drivsläp till...!

  1. Teddan

   Teddan

   Tjena!

    

   Såg precis ditt inlägg om din dubbelhytt du köpte på Gotland. Jag tittade på just den 2007 men stod över för ägaren ville ha för mycket för den och den hade varit min första.

    

   Jag har en eventuellt 2st som vill också köpa kärran. Den har inte gått mer än 100 mil enligt Boden. Den är fortfarande militär reggae och måste reggas in.

  2. Teddan

   Teddan

   Ser att du bor i Bromma. Kärran har jag i en lokal i Brottby om du vill kika på den.

    

 3. Mycket tråkigt ja. Jag har en köpare men han vill bara ha bilen. Inte så att du vill köpa drivkärran till din pärla? Klart du ska ha en 8x8!
 4. Sänkt pris. https://www.blocket.se/vi/83263600.htm Köparen kan också få med en massa annat. Nya instrument, mellanvägg, extra NY stötfångare fram även papper på min första bil och den främre halvan av ramen.
 5. Jag har en nästan färdig renoverade 921B med tillhörande drivkärra till salu. Bilen har varit under totalrenovering en längre stund och måste nu säljas pga privata skäl. Båda bilens och kärrans ramar är HELT rostfria! Ramarna är de finaste ni kommer att kunna hitta. Bara att lätta på bulten med en nyckel och skruva loss med fingertopparna. BILEN: Motorn är en renoverad B20 av Hasse Hansen och har knappast körts någonting. Original axlarna följer med med dem axlarna som är på bilen nu är renoverade och konverterade till skivbroms. Under renoveringen har ALLT som kunna bytas ut bytts ut gällande kullager, packboxar samt knytkors. Karossen har fortfarande lite enklare rost kvar att laga men de stora är redan påbörjade och originalplåt delarna finns. Bilen har t ex fått ett original nytt golv! DRIVKÄRRAN: Fortfarande reggade hos militären och har knappast rullat 100 mil. Den är HELT rostfri och behöver bara att målas, den är redan strippad av färg och ett nytt spontad furugolv läggas. Svart/vita bilden visar bilmodellens originalutförande. Min rullade i Ystad hos försvaret. Det som saknas är kapellställningen, kapellet och den utrustningen som fanns på släpet. Här ser ni hur den fungerar under provkörning. https://www.youtube.com/watch?v=ahHJBOXlKcg PM om du ÄR VERKLIGEN INTRESSERADE för mer info och så diskuterar vi pris!
 6. Tack Skragge! Då jag har varit utan bil så har jag och en kompis tagit fram skalakopior i 1:10 av TGB:ns portaler istället. https://madmooserc.com/portalicious/ https://madmooserc.com/shop/
 7. It's been a VERY long time since I was active here. But now with help from Hassefan my Brandvalp he expects to be done in a month. WOHOOO!!!! My 1:1 My C202 1:8
 8. Säljer nu mitt takräcke som passar Valpen. http://www.blocket.se/vi/53710323.htm
 9. Jag finns i Sundbyberg. Garaget är i Vallentuna. Kör en Brandvalp (under renovering just nu).
 10. Vore kul att hälsa på dig och ser din bil och släpet!
 11. Behöver Ekonomiplåt Partnr 634157-2 till Valpen. Biten är den på Valpens vänstra baksida där påfyllningsröret sticker upp/ut.
 12. Bild, skick och pris? Jag har redan ett par nu på Valpen och jag funderar på att köra avlastade axlar på drivkärran också.
×
×
 • Create New...