Jump to content

SBA111

Major
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

SBA111 last won the day on June 21

SBA111 had the most liked content!

Community Reputation

458 Excellent

About SBA111

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Södertälje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den ska nog skydda sig själv mot överlast. Du kan nog prova dig fram i lugn och ro, inget lär gå sönder.
 2. Ok att ladda ditt 12V batteri med 13.6V. Frågan är vad omvandlaren gör när du tar ut några hundra Ampere till vinschen? Om du bryter ifrån omvandlaren när vinschen går borde det funka.
 3. Ännu märkligare. Den har alltså varit registrerad som lätt LB och blivit omreggad till TV. Lätt LB funkar ju bra för valparna, köra på väg, ingen återkommande besiktning efter första besiktningen. Om du får reda på varför den var registrerad som terrängvagn vore det kul att få veta orsaken.
 4. Är det någon fördel att registrera som terrängvagn? Såg att BUX126 var godkänd för 6 passagerare. Jag frågade för länge sedan en besiktningsingenjör om att registrera om min valp till flera passagerare och om man tog bort lastförmågan kunde man registrera för upp till sex passagerare. Det krävdes dock ny registreringsbesiktning. Jag gjorde det inte.
 5. Du kan lika gärna använda grov mångtrådig kabel med krimpade polskor istället för fläta. Jag tycker kabel håller bättre.
 6. Jag blev lite besviken när jag i ett annat sammanhang insåg att släp inte kan bli skattebefriade veteraner.
 7. Såg en bild i tråden Projekt plåt kaross. Vad är det för en ögla i vindrutehörnet?
 8. TS ska vara strömlös bara vid stillastående bil, uppsläppt gaspedal och back eller drive valt. Detta var tänkt för att få bort drivmomentet när man typ väntar vid trafikljus. Har du fel i styrboxen kan jag för det mesta laga det.
 9. Ang. assymetrisk fläkt, vill minnas att det var en metod att minska ljudet.
 10. Vill du göra så är det enkelt, koppla loss kontakten från magnetventil M.
 11. Om du tänker dig att begränsa hastigheten till tex 50 km/h så kan inte styrboxen göra det. Den kan inte påverka gaspådraget. Möjligen kan man lägga ur växeln till neutral över 50, men är det utförsbacke så ....
 12. Prova bryta här istället. Kolla oljenivån i handpumpen också för säkerhets skull.t.
 13. Kan du försöka bända lite i vänster hyttfäste, se om det nyper där? Normalt ska en överlastventil i pumpen lasta av med ett vasst knattrande läte om hytten sitter fast. Typiskt glömt lossa hyttlåsen.
 14. Du har förbrukat 2 dl på drygt 40 år. Ingen jätteläcka således.
 15. Attans vad länge sen vi startade den här tråden! För mig blev det till slut en kinakopia på Eberspächer D4, fast den låter rätt mycket.
×
×
 • Create New...