Gå till innehåll

TePe

Korpral
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om TePe

Profile Information

  • Hemort
    Härnösand

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

TePe's Achievements

Member

Member (1/1)

0

Anseende bland gemenskapen

  1. TePe

    Köpes: Grenrör B30

    Söker efter ett bättre begagnat grenrör till B30-motor. Det är då den delade varianten och i första hand den bakre delen jag är ute efter, Volvos beteckning 461035. Kontakt via PM.
  2. Jag har ett litet problem som jag tänkte höra om någon här har en snabb och enkel lösning på? Det gäller backväxeln i min C303/vattenfallare som nästan alltid ramlar ur om man inte håller i växelspaken innan bilen börjat rulla bakåt. Ibland ramlar den även ur medan man backar. Det är inga problem med övriga växlar. Jag antar att det är en justeringsfråga men var börjar man lämpligen när det som sagt endast är backen som är problemet? Eller kan det vara något annat fel? Tack på förhand!
  3. Stort tack! Om någon annan också har bilder på hur det kan se ut tar jag tacksamt emot även dom.
  4. Skulle vara klockrent om du kunde ta lite bilder! Funderade på om det kunde vara så enkelt att det bara var ett par stora slangklämmor men det kändes lite riskabelt men har man gummi emellan kanske det funkar ja.
  5. Bilprovningen hade senast lite betänkligheter kring (eller snarare brist på) fastsättningen av bromsrören vid bakaxeln på min C303:a. Fullt förståeligt då det ser ganska amatörmässigt gjort ut, av någon tidigare ägare. Således undrar jag nu hur rören ska/brukar vara dragna och fastsatta runt bakaxeln? Hittar inga vettiga beskrivningar eller bilder i verkstadshandböcker etc och har tyvärr ingen annan bil i närheten som jag kan kolla på. Någon som har några bra bilder på hur det brukar se ut? Tack på förhand! /Tobias
  6. Något jag saknar från det gamla forumet är möjligheten att prenumerera på ett RSS-flöde med de senaste inläggen. Både för respektive underforum men även ett gemensamt för hela forumet. Det förstnämnda är väl bara en enkel inställningsfråga men efter lite googlande har jag kommit fram till att IP Board inte har direkt stöd för det sistnämnda men det går tydligen att lösa genom att skapa ett dolt underforum som alla inlägg speglas till och sen skapa ett RSS-flöde av det dolda forumet. är detta något som går att ordna? Tack på förhand! /Tobias
×
×
  • Skapa nytt...