Jump to content

micke86

Korpral
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About micke86

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Örnsköldsvik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Önskar få tag i högtalare och även telefonhållare som sitter i suggan bak och även i radiovalpen om jag har förstått rätt. +46702336862 mickesundelin@gmail.com /Micke
 2. Söker ett radiobord till suggan? Någon här som har eller kan ge tips på någon som kan tänkas vilja sälja ett? +46702336862 mickesundelin@gmail.com /Micke
 3. Här beställde jag. Vet ej hur dom har med leveranser nu efter Brexit. https://www.northwestclassic.co.uk/
 4. Är det någon här som sprungit på detta antennfäste nån gång?
 5. Finns det en passagerarstol till övers ute i landet? och ev om någon har kapat ur en mellanvägg och har den kvar?
 6. Någon som har en passagerarstol till en sugga över? Och sen undrar jag om någon kan ha kapat ur en mellanvägg och vill sälja Svar via PM
 7. Söker efter allt i radioväg till min sugga. Allt av intresse. Men tänkte börja att Om någon har luforfästplåten och sen om någon har denna kulledslampa?
 8. Någon här som vet av något insug till Volvo b36:ans marina motor, en för dubbla förgasare?
 9. Ska byta olja i växellåda å fördelnings samt knutar. Så ja tänker mig w80-90 men vad ska det vara mer gl1-5? Och det var nog jävligt länge sedan det var bytt så ska man skölja ur lådorna med något?
 10. H.hansen hade du fotat fästena till spaden och yxan? Om du orkar kan du även måtta upp dom so vore du en klippa! Nu undrar jag om någon här har renoverat bromsar på en sugga? Har fått tag i allt nu förutom tätgummit som sitter utanpå bromscylindern, den som skyddar mot inträngande smuts, två per cylinder.
 11. Ne de tror ja inte dom e men ja har ingen bra bild på dom så man får dom så lik som möjligt militärens.
 12. Någon här på forumet som har plockat bort yxa och spadfästet från någon militär bil eller har ett gammalt chasie med dom på?
 13. Och så undrar ja om det är någon här som har sett någon sugga som man har flyttat ner torkarna till undersidan rutan, det har dom på min och förstår inte varför.
×
×
 • Create New...