Jump to content

micke86

Korpral
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About micke86

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Örnsköldsvik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Söker efter allt i radioväg till min sugga. Allt av intresse. Men tänkte börja att Om någon har luforfästplåten och sen om någon har denna kulledslampa?
 2. Någon här som vet av något insug till Volvo b36:ans marina motor, en för dubbla förgasare?
 3. Ska byta olja i växellåda å fördelnings samt knutar. Så ja tänker mig w80-90 men vad ska det vara mer gl1-5? Och det var nog jävligt länge sedan det var bytt så ska man skölja ur lådorna med något?
 4. H.hansen hade du fotat fästena till spaden och yxan? Om du orkar kan du även måtta upp dom so vore du en klippa! Nu undrar jag om någon här har renoverat bromsar på en sugga? Har fått tag i allt nu förutom tätgummit som sitter utanpå bromscylindern, den som skyddar mot inträngande smuts, två per cylinder.
 5. Ne de tror ja inte dom e men ja har ingen bra bild på dom så man får dom så lik som möjligt militärens.
 6. Någon här på forumet som har plockat bort yxa och spadfästet från någon militär bil eller har ett gammalt chasie med dom på?
 7. Och så undrar ja om det är någon här som har sett någon sugga som man har flyttat ner torkarna till undersidan rutan, det har dom på min och förstår inte varför.
 8. Håller nu på med att se över axlar m.m. På suggan och var då upp med knutarna fram. I vänstra knuten hade ja olja och i högra hade ja fett!? Vad ska de va? Ser ju samtidigt inte att det finns någon tätning mellan knuten och axelxäxeln.
 9. Hej! Jag är också intresserad av ett pris på ett innertak om du hittade någon som kunde sy upp ett.
 10. Jag har en fundering angående backspegel till sugga. Jag har nu två kromade från en amazon på men skulle behöva original eller liknande. Är det någon här som vet av något som liknar original eller har original liggandes?
 11. Evin-rude hade du några bilder på motorbytet och vad bytte du till?
 12. Mycke riktigt så var det bla. Förgasaren, den drog luft mellan botten och mittendelen av gasaren. Men sen så gick den fortfarande dåligt. När jag köpte bilen gick den inte att köra pga. Dålig bränslepump och jag fick då inte tag på repsats till den så ja satt dit en elpump. Nu när vi grejade med bilen så hittade farsan sin repsats till pumpen på hans Ferguson och tada. Så nu går den på originalpumpen och går mycket bättre än vad den gjorde med elpumpen.
 13. Hjälp! Nu står bilen efter vägen och går inte. Den börjar misstända och blir orkeslös så att den inte går att köra. Vad kan felet vara? Måste ju få bort den.
 14. Jag var in på sidan eran och kollade på några filmer när ni körde, ser kul ut. Vad kostar det att hyra den? Har ni långt till Hammerdal? Har en kollega där som anordnar en åkerfest i slutet av juni och dom söker terrängbilsförare för att köra lite gjuttja.
×
×
 • Create New...